2017-01-24 05:04


Trei zile dulci în „Ţara de Ciocolată” cu Senior Activ de la Bancpost

 |  19:11

Bancpost trimite trei senioriîn excursie în „Ţara de Ciocolată”, alături de familiile lor. Gheorghe Pârvadin Râmnicu Vâlcea, Constantin Enache din Constanţa şi Delia Liana Triţă din Craiovasunt câştigătorii campaniei „Ţara de Ciocolată” organizată de Bancpost. Ceitrei câştigători vor pleca vara aceasta într-o vacanţă de 3 nopţi la Bruxelles,alături de încă 4 persoane. Iar pentru a gusta din plin deliciile Belgiei,Bancpost le pune la dispoziţie bilete de acces la Muzeul de Cacao şi Ciocolată,la Planete Chocolat şi la Fabrica de Ciocolată Duval.

Pentru a participa la campaniea trebuit ca seniorii să îşi deschidă un card Bancpost de pensie - Senior Activ- între 28 martie şi 31 mai. Cardul Senior Activ este un card de debit, cu contîn lei şi posibilitate de utilizare internaţională, creat special de Bancpostpentru pensionarii români. Cardul VISA Classic Senior Activ poate fi folositatât pentru plată direct la comercianţi în ţară sau străinătate, cât şi pentruretrageri de numerar de la ATM, pe teritoriul României sau în străinătate. Deasemenea, odată cu achiziţionarea cardului de pensie Senior Activ, seniorii potavea acces la o întreagă linie de produse dezvoltate pentru acest segment.Linia de produse Senior Activ cuprinde, pe lângă cardul de pensie, un cont deeconomii cu dobândă specială şi un împrumut în baza pensiei. Pentru mai multeinformaţii despre oferta Senior Activ, pensionarii pot consulta site-ul:www.senioractiv.ro.

Excursia primită ca premiu denoii posesori ai cardului Senior Activ constă într-un pachet turistic pentru ungrup de maxim 5 persoane ce include bilete de avion, transfer aeroport-hotel, 3nopţi de cazare cu mic dejun, 3 cine la restaurant şi bilete de acces la celemai cunoscute repere ale lumii ciocolatei belgiene. Câştigătorii au fostdesemnaţi prin tragere la sorţi dintr-o bază de 10.000 de clienţi participanţi,iar alţi 20 de seniori activi, clienţi Bancpost, care nu au câştigat marelepremiu, vor primi coşuri cu delicii venite direct din „Ţara Ciocolatei”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-01-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image