2017-01-23 02:33


Turismul în Albena se scumpeşte

 |  19:08
Turismul în Albena se scumpeşte

Tarifele hotelurilor din staţiunea bulgară Albena vor fi cu 5% mai mari în acest an comparativ cu 2011, a anunţat directorul de marketing şi vânzări al staţiunii, Yovka Strashilova, transmite BTA. Ea a explicat că 5% este media pentru întreaga staţiune, dar că este posibil ca în hotelurile care au fost modernizate să fie introdusă o majorare de preţ şi mai mare. Anul trecut, tarifele maxime pentru un pachet all-inclusive la hotelurile de trei şi patru stele variau între 70 şi 100 de leva pe zi pentru o persoană, iar cel mai mic tarif în perioada de vârf era de 25 de leva.

În plus, spre deosebire de anul trecut, în vara lui 2012 doar pentru primul copil al unei familii nu se va plăti nimic, în timp ce pentru ceilalţi copii se va plăti 30% din tariful de adult. Primii turişti sunt aşteptaţi la Albena în lunile martie şi aprilie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-29

TAGURI: tarife hoteluri Albena, scumpire hoteluri AlbenaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DAN
11 Ian 2012

Pt.litoralul bulgaresc scumpirea tarifului de cazare este justificat comparativ cu nejustificarea tarifelor practicate pe litoralul romanesc. Regret .......cinste lor

Adauga un comentariu

Random image