2018-12-13 04:27


Turiştii români ocolesc Parisul

 |  20:45
Turiştii români ocolesc Parisul

Doar dacă au un interes strict de afaceri, românii nu au mai făcut rezervări pentru vacanţe la Paris. Asta deşi turoperatorii francezi au redus preţurile vacanţelor în medie cu 25%.

"Majoritatea celor care și-au rezervat în aceste zile zboruri sau hoteluri în capitala Franței pleacă în interes de afaceri. De asemenea, imediat după atentatele din 13 noiembrie, s-au înregistrat anulări de zboruri către Paris sau rerutări pe alte destinații, atât cu plecări în noiembrie, cât și în decembrie", se arată într-un comunicat al Paravion.ro.

Pentru a încuraja turiștii să revină în capitala Franței, hotelierii au redus tarifele cu 50% în această perioadă, iar companiile aeriene acceptă modificări de perioadă sau de nume, indiferent cât de restrictive erau condițiile de emitere a biletului de avion.

În ceea ce privește condițiile de anulare sau amânare a zborurilor către Paris, pasagerii posesori de bilete de călătorie emise pe zboruri TAROM, cu cel puțin un tronson de călătorie spre/dinspre Paris, în perioada 14 - 22 noiembrie 2015, pot amâna călătoria, iar contravaloarea biletelor/cupoanelor "necălătorite" se va constitui într-un credit ce va putea fi ulterior utilizat pentru achiziționarea de bilete pe orice destinație operată de TAROM.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-18

TAGURI: turism, paris, atentate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...