2016-10-26 14:29

ECONOMIE


UCM Reşiţa, în insolvenţă

 |  18:28
UCM Reşiţa, în insolvenţă

Consiliul de Administraţie (CA) al UCM Reşiţa a decis, în   30 noiembrie, deschiderea procedurii de insolvenţă a societăţii, cu intenţia de reorganizare a activităţii, potrivit unui raport transmis luni Bursei. Totodată, CAa mai decis elaborarea unui plan de reorganizare în vederea achitării datoriilor societăţii. În primele nouă luni din acest an, UCM Reşiţa a înregistrat o pierdere de 55 milioane de lei, în scădere faţă de rezultatul negativ de 67 milioane de lei în aceeaşi perioadă din 2010, potrivit money.ro. Datoriile societăţii se ridicau în primele nouă luni la 1,69 miliarde lei. În februarie, procurorii anticorupţie decideau trimiterea în judecată a directorilor UCM Reşiţa, Adrian Chebuţiu şi Adrian Ciorolan Preda, într-un dosar privind rambursarea de TVA de 60 de milioane de euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-09-20

TAGURI: UCM Reşiţa, insolvenţă UCM Reşiţa, datorii UCM ReşiţaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Negoiță angajează la Sectorul 3 un SRL cu datorii şi pierderi, controlat de interpusul Grosu PSD suflă vânt din pupa proiectului „Primăria SRL”. Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă,... 12 Oct 2016 | (3)
După RADET, ELCEN poate intra în insolvență Tribunalul Bucureşti a admis, joi, cererea companiei ELCEN,cel mai mare producător de energie... 06 Oct 2016 | (0)