2019-03-23 06:40


Udrea: Un milion de români primesc pensii pe nedrept

 |  16:54
Udrea:  Un milion de români primesc pensii pe nedrept

Ministrul dezvoltării regionale şi turismului, Elena Udrea, a declarat ieri că, în 20 de ani, s-a creat un sistem ineficient în România şi, în prezent, un milion de persoane primesc pensii pe nedrept, în defavoarea celor care au pensii mici.

”În 20 de ani s-a creat un sistem ineficient, însă măsurile nepopulare şi dure au ţinut ţara în echilibru. Am ales varianta reducerii salariilor bugetarilor, care probabil vor reveni anul viitor, însă încă sunt acordate pensii şi ajutoare sociale pe nedrept. Un milion de persoane primesc pensii pe nedrept, pentru care suferă cei care au pensii mai mici”, a afirmat Elena Udrea. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MIHAI
02 Sep 2011

Aceasta tata parvenita de ednie ROM, nu stie ce vorbeste. Conform tacticii pdlului se straduieste sa bage zazanie si intre saraci si s-o creada pe ea. Mai bine ar spune de ce a cheltuit aiurea banii tarii pe fel de fel de aiureli care cheltuieli nu puteau sa fie considerate prioritati ale tarii in momentul de fata. Ar fi frumos din partea ei sa ne mai spuna cate pensii medii s-ar fi putut platii din acei bani.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...