2017-01-21 02:18

ECONOMIE


Udrea: Vom vedea dacă acei 3.000 de angajaţi de la Cadastru sunt utili sau "freacă menta"

 |  15:52
Udrea: Vom vedea dacă acei 3.000 de angajaţi de la Cadastru sunt utili sau "freacă menta"

Ministrul dezvoltării, Elena Udrea, a spus în Comisiile de buget că în 2012 se va "vedea" dacă acei 3.000 de angajaţi ai Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară sunt utili sau "freacă menta".

"Nu a scăzut bugetul de cheltuieli de personal, nu dăm afară, am preluat ANCPI fără locurile vacante care erau bugetate şi de asemenea am făcut reorganizarea şi restructurarea Inspectoratului de Stat în Construcţii la nivel de regiune, în urma aceste reorganizări au plecat 120 de angajaţi, de regulă directori de direcţii secretare şi şoferi, ca urmare a mai scăzut şi aici bugetul de cheltuieli de personal. Nu am crescut, nu avem buget de campanie la minister, mă şi miram să avem.

A venit ANCPI (Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, n.r.), de aici creşterea la bunuri şi servicii este o agenţie cu 3.000 de angajaţi. O să ne uităm anul acesta să vedem dacă 3.000 de angajaţi sunt chiar utili sau mulţi dintre ei freacă... sau sunt angajaţi degeaba... menta, mă rog", a spus Udrea, la prezentarea bugetului ministerului său, notează NewsIn.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-05

TAGURI: Udrea, cadastru, ANCPI, bugetComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEI
12 Dec 2011

MENTA LA GREU

Adauga un comentariu

Random image