2018-07-21 00:52


ULTIMA ORĂ: Ministrul Finanțelor anunță o OUG pentru a ANULA depunerea DECLARAȚIEI 600

 |  11:07
ULTIMA ORĂ: Ministrul Finanțelor anunță o OUG pentru a ANULA depunerea DECLARAȚIEI 600

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a anunțat marți dimineață, la sediul ministerului, că pregătește o Ordonanța de Urgență pentru a anula depunerea Deciziei 600, ordonanță pe care i-o va prezenta mâine, în ședința de guvern, premierului Viorica Dăncilă.

„Voi pregăti o OUG pentru a anula depunerea Deciziei 600, timp în care o să găsim cea mai bună soluție. În această perioadă, nimeni nu mai trebuie să depună niciun fel de formular. Vom găsi o soluție pentru a nu se mai depune acest formular. Nu are rost. M-am gândit la comasarea acestuia, dacă nu, chiar și o variantă și mai bună, dar vom discuta și la Ministerul de Finanțe. De azi înainte, vor fi lucrurile cele mai simple alese, pentru că așa este normal să fie”, a spus Teodorovici la sediul ministerului, citat de stiripesurse.ro.

Acesta a dat asigurări că nu va adăuga taxe noi.

„România stă bine în comparație cu alte state pe zona de fiscalitate. Marea noastră problemă este partea birocratică”, a mai spus ministrul Finanțelor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-30

TAGURI: ministrul finantelor, oug, anulare, depunere, decizia 600

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CORASON ASTA DIN POZA
02 Feb 2018

MI SI PARE SI MAI IDIOT DECIT MISA SAU MISU , ALA CARE A FOST INAINTEA LUI . VOI ROMANASII MEI IUBITZI CUM SUPORTATI GUVERNUL ASTA NOU , MAI PLIN DE IDIOTZI CA TOATE CELE DINNAINTE . CIND I-I SCOATETZI CU SUTURI IN CUR DIN DUVERN ???
Random imageUltimele stiri

Apa Nova