2019-01-17 00:36


ULTIMA ORĂ: Ministrul Finanțelor anunță o OUG pentru a ANULA depunerea DECLARAȚIEI 600

 |  11:07
ULTIMA ORĂ: Ministrul Finanțelor anunță o OUG pentru a ANULA depunerea DECLARAȚIEI 600

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a anunțat marți dimineață, la sediul ministerului, că pregătește o Ordonanța de Urgență pentru a anula depunerea Deciziei 600, ordonanță pe care i-o va prezenta mâine, în ședința de guvern, premierului Viorica Dăncilă.

„Voi pregăti o OUG pentru a anula depunerea Deciziei 600, timp în care o să găsim cea mai bună soluție. În această perioadă, nimeni nu mai trebuie să depună niciun fel de formular. Vom găsi o soluție pentru a nu se mai depune acest formular. Nu are rost. M-am gândit la comasarea acestuia, dacă nu, chiar și o variantă și mai bună, dar vom discuta și la Ministerul de Finanțe. De azi înainte, vor fi lucrurile cele mai simple alese, pentru că așa este normal să fie”, a spus Teodorovici la sediul ministerului, citat de stiripesurse.ro.

Acesta a dat asigurări că nu va adăuga taxe noi.

„România stă bine în comparație cu alte state pe zona de fiscalitate. Marea noastră problemă este partea birocratică”, a mai spus ministrul Finanțelor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-30

TAGURI: ministrul finantelor, oug, anulare, depunere, decizia 600
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CORASON ASTA DIN POZA
02 Feb 2018

MI SI PARE SI MAI IDIOT DECIT MISA SAU MISU , ALA CARE A FOST INAINTEA LUI . VOI ROMANASII MEI IUBITZI CUM SUPORTATI GUVERNUL ASTA NOU , MAI PLIN DE IDIOTZI CA TOATE CELE DINNAINTE . CIND I-I SCOATETZI CU SUTURI IN CUR DIN DUVERN ???
Random imageUltimele stiri

loading...