2017-12-13 13:17


ULTIMA ORĂ: O mare bancă PLEACĂ din România

 |  17:11
ULTIMA ORĂ: O mare bancă PLEACĂ din România

Șoc pe piața bancară din țara noastră. Banca Piraeus Bank vrea să vândă activele regiunea balcanică, inclusiv din România, în cadrul unui plan strategic.

Piraeus Bank, cea mai mare bancă elenă în funcţie de active, vrea să vândă toate afacerile din regiunea balcanică, inclusiv din România, să să reducă creditele neperformante, în cadrul planului strategic valabil până în 2020, a declarat noul director general al instituţiei financiare, Christos Megalou, transmite Reuters.

”Viziunea noastră este să fim cea mai credibilă bancă din Grecia. Planul nostru strategic are sens”, a spus miercuri Megalou, care şi-a preluat atribuţiile în aprilie, informează News.ro.

Megalou a fost anterior director general al băncii elene Eurobank.

”Obiectivele noastre sunt dificile dar pot fi îndeplinite”, a arătat Megalou.

Piraeus, la care fondul elen de salvare a băncilor HFSF deţine o participaţie de 26,2%, are încă probleme din cauza creditelor neperformante, după ce recesiunea a urcat şomajul din Grecia la un nivel record.

Banca vrea să îşi restrângă activităţile prin vânzarea subsidiarelor deţinute integral în Bulgaria, România, Serbia, Albania şi Ucraina, în cadrul planului numit ”Agenda 2020” de reducere a expunerilor străine.

Grupul intenţionează să vândă şi alte deţineri, precum o participaţie de 40% la compania de transport naval Hellenic Seaways şi altele de 33% la fermele piscicole Nireus Aquaculture şi Selonda, a mai arătat directorul general.

Piraeus Bank România, controlată de grupul elen Piraeus, este prezentă pe piaţa din România de 15 ani, deservind peste 300.000 de clienţi, prin intermediul a 100 de sucursale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-09

TAGURI: banca, romania, piraeus bank, balcanic

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HENRIETTA FERNANDO
10 Iun 2017

Bună ziua, Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi oportunității de viață. Noi oferim tot felul de împrumut într-un mod foarte rapid și ușor, împrumut personal, împrumut auto, împrumut de acasă, împrumut student, împrumut de afaceri, împrumut de investiții, consolidarea datoriilor, și mai mult. Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Nu căutați mai mult, deoarece suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru de trecut. Oferim împrumut de la 5000 de euro la 50.000.000 de euro la o rată a dobânzii extrem de ridicată de 2%. Contactați-ne astăzi prin e-mailul nostru acum și vom fi bucuroși să vă facem problemele financiare și lucrurile din trecut. Nu este necesară verificarea creditului, 100% garantată. Trimiteți-ne un e-mail la: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)
TACHE
13 Iun 2017

PLEACA BANCILE, VIN CAMATARII.
Random imageUltimele stiri


Apa Nova