2018-12-15 21:33


Un investitor indian vrea să construiască o fermă de pui în România. O mie de locuri de muncă, pe cale să fie create

 |  09:11
Un investitor indian vrea să construiască o fermă de pui în România. O mie de locuri de muncă, pe cale să fie create

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat, vineri, că un investitor indian intenționează să construiască o fermă de pui în România, în zona Bărăganului. Investiţia ar putea crea în jur de o mie de locuri de muncă.

Achim Irimescu a avut, joi, prima întâlnire cu potențialul investitor din India.

"Am avut joi o întâlnire cu un mare investitor din India, care și-a exprimat intenția de a investi 150 de milioane de euro într-o fermă de pui din România, undeva în zona Bărăganului, pentru că vor să producă carne de pui pentru piața din India. De asemenea, intenționează să achiziționeze sau să arendeze pământ pentru cultivarea soiei necesare în hrana păsărilor. El a venit împreună cu un bancher din Elveția și cu reprezentantul german care se ocupă de partea tehnică. Le-am oferit tot sprijinul meu, astfel încât, în primăvara anului viitor, să poată fi finalizată cel puțin construcția", a precizat ministrul Achim Irimescu, pentru Agerpres.

Ministrul Agriculturii a ţinut să menţioneze că "se va bate foarte tare" pentru astfel de investiții.

"Vrem să aducem investiții importante în România, sunt esențiale astfel de investiții și eu o să mă bat foarte tare pentru astfel de lucruri. Investitorul indian vrea să angajeze în jur de 1.000 de oameni, din care 85% vor fi români. De asemenea, vor să cumpere utilaje, dacă vor exista pe piața românească, pentru că sunt orientați să utilizeze cât mai multe lucruri de pe piața din România", a explicat ministrul Agriculturii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-20

TAGURI: investitor, indian, construieste, ferma, pui, romania, loc, munca, creaza
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIANA
20 Noi 2015

Lucru la domiciliu! Oamenii sunt asa de blocati intr-o anumita perspectiva, incat nu pot vedea ceea ce este atat de limpede, deoarece ideile lor, orientate intr-o singura directie, i-au orbit. Aici veti gasi garantat cea mai serioasa oferta de lucru la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract legal de comision! Cereti acum detalii la adresa de email: mariana.mitru@gmail.com
CETATEAN
20 Noi 2015

Alta afacere murdara . Dar terenul distrus si furat de la agricultura si tari cine raspunde ? Combinatele de la Slobozia , Cazanesti , Calarasi , Tandarei , Crevedia , Mihailesti si celelante , unde sint ? O afacere rostogolita , fara garanti ale guvernelor lor , niste afaceristi sadea organizati , amesteca bani si nu ai pe cine trage la raspundere .
Random imageUltimele stiri


loading...