2016-12-05 02:41

ECONOMIE


Ungureanu convoacă în şedinţă autorităţile implicate în combaterea evaziunii fiscale

 |  15:11
Ungureanu convoacă în şedinţă autorităţile implicate în combaterea evaziunii fiscale

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a convocat pentru vineri o reuniune a autorităţilor implicate în combaterea evaziunii fiscale, la care să fie stabilite măsuri de creştere a veniturilor bugetare.

Organizarea unei şedinţe pe această temă a fost decisă în urma discuţiei avute, miercuri, de şeful Guvernului cu miniştrii Finanţelor, Economiei, Justiţiei şi cu preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei. "În cadrul întâlnirii s-a discutat despre măsurile necesare pentru creşterea veniturilor bugetare şi combaterea evaziunii fiscale. În acest sens, premierul a decis ca vineri, la ora 10:30, să aibă loc, la Palatul Victoria, reuniunea autorităţilor cu atribuţii în acest domeniu, în cadrul comitetului interministerial pentru combaterea evaziunii fiscale", informează Executivul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-29

TAGURI: ungurean, sedinta autoritati, evaziuniComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Autoritățile încearcă să liniștească populația: Cu o lebădă nu se face aviară! România nu înregistrează până în prezent nicio suspiciune de apariție a gripei aviare în... 28 Noi 2016 | (0)
Se modifică permisele auto. Ce informații vor conține în plus Autoritățile vor să modifice până la sfârșitul acestui an permisele de conducere, astfel ca... 24 Noi 2016 | (0)