2016-10-24 13:56

ECONOMIE


Ungureanu convoacă în şedinţă autorităţile implicate în combaterea evaziunii fiscale

 |  15:11
Ungureanu convoacă în şedinţă autorităţile implicate în combaterea evaziunii fiscale

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a convocat pentru vineri o reuniune a autorităţilor implicate în combaterea evaziunii fiscale, la care să fie stabilite măsuri de creştere a veniturilor bugetare.

Organizarea unei şedinţe pe această temă a fost decisă în urma discuţiei avute, miercuri, de şeful Guvernului cu miniştrii Finanţelor, Economiei, Justiţiei şi cu preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei. "În cadrul întâlnirii s-a discutat despre măsurile necesare pentru creşterea veniturilor bugetare şi combaterea evaziunii fiscale. În acest sens, premierul a decis ca vineri, la ora 10:30, să aibă loc, la Palatul Victoria, reuniunea autorităţilor cu atribuţii în acest domeniu, în cadrul comitetului interministerial pentru combaterea evaziunii fiscale", informează Executivul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-29

TAGURI: ungurean, sedinta autoritati, evaziuniComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

TURCIA. Arestările continuă Autorităţile turce au reţinut miercuri 55 persoane din cadrul armatei şi serviciului de... 05 Oct 2016 | (0)
Refugiați. Procese câștigate Cel puțin 17.000 de refugiați au dat în judecată autoritățile germane de la începutul... 19 Oct 2016 | (3)