2017-01-24 09:09


UniCredit nu se vinde, deşi preţul acţiunilor sale a scăzut

 |  13:42
UniCredit nu se vinde, deşi preţul acţiunilor sale a scăzut

Banca italiană UniCredit nu este un candidat pentru preluare, în pofida preţului scăzut al acţiunilor sale, a afirmat ieri directorul general al diviziei Bank Austria a grupului UniCredit, Willibald Cernko, într-un interviu acordat publicaţiei austriece „Kurier”, transmite Reuters. ”Nu, cu siguranţă nu”, a răspuns Willibald Cernko când a fost întrebat dacă UniCredit ar putea fi o ţintă pentru un potenţial cumpărător.

Directorul general al Bank Austria a explicat că grupul bancar italian este încrezător că se va găsi o soluţie pentru participaţia de 7,5% deţinută de statul libian la UniCredit, pe fondul rezolvării conflictului din Libia. ”Acum problema este găsirea unui nou acord cu noul guvern. Vedem aceasta într-o manieră pozitivă deoarece există un interes semnificativ pentru a se ajunge la un nou început civilizat”, a declarat Willibald Cernko.

În ultimele două luni acţiunile băncilor italiene au scăzut semnificativ la bursa de la Milano, afectate de temerile privind posibilitatea extinderii crizei datoriilor către Italia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-03-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image