2017-01-17 21:31

ECONOMIE


UTI securizează primul magazin H&M din Bulgaria

 |  16:47

UTI Security & Fire Solutions, companie membră UTI, a proiectat şi implementat un sistem integrat de securitate pentru primul magazin H&M din Bulgaria, deschis la Sofia. Pentru acest nou magazin al retailerului suedez, specialiştii UTI au furnizat un concept de securitate de ultimă generaţie, format din module de supraveghere video, detecţie la efracţie şi control al accesului.

Mai mult, având capacitatea de a dezvolta soluţii de securitate customizate, adaptate specificului şi riscurilor cu care se confruntă fiecare client, UTI a creat pentru H&M un concept special de control al accesului – sistemul CUBE. Aceasta este o soluţie de integrare şi monitorizare online a armării/dezarmării modulelor. Altfel spus, managerul de securitate poate verifica oricând, de pe laptop sau computer, prin acces securizat, când a fost armat sistemul.

Soluţia CUBE are următoarele beneficii: uşurinţă în operarea modulelor de securitate integrate, economisirea energiei în afara programului de lucru prin oprirea acelor echipamente care nu alcătuiesc detecţia la efracţie, accesibilitate totală la sistem prin Internet.

De asemenea, UTI Security & Fire Solutions a instalat sisteme de supraveghere video, detecţie la efracţie şi controlul accesului pentru birourile magazinului H&M din Sofia.

Compania membră UTI a furnizat soluţii de securitate customizate şi pentru cele 11 magazine H&M din România.

UTI Security & Fire Solutions este liderul pieţei de securitate din România pe segmentul comercial şi se dezvoltă continuu pe plan internaţional, prin proiecte complexe şi inovative în Serbia, Bulgaria, Republica Moldova.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-25

TAGURI: uti, h&m, Bulgaria, securitate, controlComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image