2016-12-09 00:15

ECONOMIE


Vasilescu (BNR): E greu să ai încredere într-un guvern dacă e an electoral

 |  12:04
Vasilescu (BNR): E greu să ai încredere într-un guvern dacă e an electoral

E greu să ai încredere într-un guvern dacă e an electoral, aşa cum va fi 2012. Dar Cabinetul Boc nu îşi poate permite măsuri populiste pe seama bugetului de austeritate. Cel puţin aşa speră Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, care a făcut afirmaţia într-un interviu acordat RFI.

"Încredere deplină într-un an electoral nu poţi să ai niciodată. Nu cred că se va aventura Guvernul în 2012, deşi e an electoral, să recurgă la măsuri populiste, care inevitabil aduc riscuri mari", a declarat consilierul BNR, la RFI.

Adrian Vasilescu declara, cu puţin timp în urmă, la Realitatea TV, că în România originea crizei se află în setea oamenilor din întreaga lume de a face "mulţi bani din nimic."

"Banii au pierdut legătura cu pământul. S-au făcut atât de mulţi bani din nimic. (...) Paradoxal, băncile din România nu mor. Acesta e paradoxul românesc: criză economică, fără criză financiară", a spus Vasilescu,


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-08-28

TAGURI: an electoral, BNR, Adrian Vasilescu



Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

BNR: “România nu a ieșit din criză, se află într-o perioadă de tranziție!” Adrian Vasilescu, consilier strategie în cadrul Băncii Naționale a României (BNR), a făcut,... 23 Noi 2016 | (15)
BOR interzice preoților să se implice în campanie Consilierul misionar-pastoral si de imagine al Mitropoliei Ardealului, preotul Constantin Necula, a... 05 Dec 2016 | (2)