2018-07-16 11:57


Vești proaste. Iulie vine cu scumpiri

 |  13:10
Vești proaste. Iulie vine cu scumpiri

Curent mai scump, preţ mai mare la ţigări, dar şi convorbiri mai ieftine în străinătate. De toate acestea vom avea parte încă din prima zi a lunii viitoare. 1 iulie vine cu veşti proaste şi pentru rău platnici. Fiscul începe executarea silită a celor care nu şi-au plătit dările, potrivit Realitatea.net.

În cazul energiei electrice creşterea va fi de 5%pentru toţi consumatorii. Asta înseamnă că la o factură 100 de lei pe lună vom plăti cu 5 lei în plus. Şi e doar începutul. Din toamnă, companiilor vor avea parte încă o majorare, de această dată din cauza liberalizării preţului energiei.

Fumătorii sunt și ei loviţi la buzunar în prima zi de iulie.Creşte acciza la tutun, ceea ce înseamnă că pachetul de ţigări se va scumpi cu 15 până la 20 de bani. Conform calendarului, accizele pe tutun în România trebuie aliniate până în 2017 la nivelul celor din Uniunea Europeană, și automat și preţul ţigărilor.

Ne aliniem cu europeni şi la telefonia mobilă.Asta este vestea bună. De luna viitoare vorbim mai ieftin în străinătate. Tarifele serviciilor de roaming în ţările UE se reduc cu 27,3%, iar cele pentru mesajele scrise cu 18,2%. â

1 iulie vine și cu schimbări la plata unor impozite.Contribuţiile pentru pensie şi sănătate se vor plăti de luna viitoare la Fisc, nu la Casa de Pensii sau cea de Asigurări. Şi asiguraţi-vă că nu sunteţi datornici. De la 1 iulie, Fiscul îi execută silit pe rău-platnici.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639569-09-02

TAGURI: vesti proaste, scumpiri, iulie

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova