2016-12-08 20:14

ECONOMIE


Vezi cum face CFR Călători rost de bani de salarii

 |  13:41
Vezi cum face CFR Călători rost de bani de salarii

CFR Călători închiriază toate spaţiile publicitare disponibile, pentru a-şi majora în acest an veniturile cu 6% şi negociază cu Ministerul Finanţelor o schemă de reducere a arieratelor cu 300 milioane lei, până la sfârşitul lunii iunie a acestui an.

Măsurile de creştere a veniturilor companiei CFR Călători au fost impuse Guvernului de către Fondul Monetar Internaţional (FMI) şi incluse în scrisoarea de intenţie convenită în urma ultimei misiuni de evaluare, din ianuarie-februarie, informează Mediafax.

Documentul relevă totodată că CFR Călători va angaja un consultant care să stabilească, până la sfârşitul lunii mai, pachetul social minim de servicii care trebuie asigurat populaţiei în raport cu cheltuielile aferente, analiză care să fie urmată imediat de “acţiuni corespunzătoare”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-02-21Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VIOREL
12 Feb 2012

maer dorin , director general, da-ti demisia, chiar nu te simti ?
ADRIAN
13 Feb 2012

La cfr cal au fost adusi oameni de partid, fara experienta, cunostinte sau inteligenta doar ptr ca sunt din constanta de unde este zina transportului ANCUTA. Cum sa fuctioneze cfr cal cu maier, constantin marian simbol al necunoasterii, tanase aruncat la gunoi de cfr marfa si turcul fricos? Traiasca partidul!

Adauga un comentariu

Random image