2019-01-22 19:51


Victor Ponta: Am încercat să fiu un promotor al turismului din România. Interesul străinilor este uriaş

 |  10:01
Victor Ponta: Am încercat să fiu un promotor al turismului din România. Interesul străinilor este uriaş

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că interesul străinilor pentru România este uriaș. Prim-ministrul a ţinut să precizeze că peste tot unde a fost a încercat să fie un promotor al turismului din ţara noastră, amintind despre deltă sau munţi.

Victor Ponta a făcut aceste declaraţii în cadrul celei de-a VIII-a ediție a celui mai important eveniment dedicat turismului din România, "TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference".

"Peste tot pe unde am fost mi-au zis investitorii că vor să vină ân România. Am încercat să fiu și eu un promotor al turism în România, amintind despre deltă, despre munți", a precizat premierul Victor Ponta.

Prim-ministrul a mai spus că îşi dorește transformarea Autorităţii Naţionale pentru Turism într-un parteneriat public, pentru că doar așa "se poate promova cu adevărat turismul".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-06

TAGURI: victor, ponta, incearca, este, promotor, turism, romania, interes, strain, urias
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IULIA TABACU
21 Mai 2015

Ponta minti cum respiri trebuia sa aplici macar pe la ambasadele lumii citeva peisaje cu muntii Carpati dar impaduriti nu defrisati un tablou cu acei cai salbatici din Delta dar acolitii tai i au facut salam expozitii cu vinzare directa cu citeva brenduri alimentare romanesti citeva soiuri de vin romanesc citeva specii die animale din parcurile naturale dar le a ti distrus habitaturile iar pe tine te cunoaste lumea ca plagiator si hot
Random imageUltimele stiri

loading...