2018-12-15 18:13


Victor Ponta: Un club faimos din Mamaia a raportat încasări pe o singură seară comparabil cu întreg sezonul trecut

 |  13:43
Victor Ponta: Un club faimos din Mamaia a raportat încasări pe o singură seară comparabil cu întreg sezonul trecut

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că a primit informaţii potrivit cărora un club „faimos” din Mamaia a raportat încasări pe o singură seară comparabile cu întregul sezon de anul trecut. Ponta a mai afirmat că există o listă de aşteptare pentru livrarea caselor de marcat iar chelnerii "aleargă" după clienţi cu bonul fiscal.

"Îmi spunea -nu dezvălui sursa- că, într-o singură seară, un club faimos din Mamaia a avut încasări cât tot sezonul trecut. Mă gândeam: românii deodată s-au hotărât să consume într-o seară mai mult decât tot anul trecut sau poate că nu era chiar aşa... Important este că, deodată, pentru casele de marcat este listă de aşteptare, că deodată aleargă chelnerul după tine cu bonul fiscal... sunt transformări pe care eu le consider benefice pentru societatea românească şi lucruri cu care turistul internaţional s-a obişnuit deja", a afirmat premierul Victor Ponta la o conferinţă privind turismul, în care s-a referit şi la combaterea evaziunii fiscale.

Inspectorii de la Direcţia Generală Antifraudă Fiscală au aplicat amenzi de aproape două milioane de lei şi au confiscat venituri şi bunuri în sumă de 200.000 de lei, în urma unor controale făcute în minivacanţa de 1 Mai în ţară. Cele mai multe abateri au fost constatate în cluburile din Mamaia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-06

TAGURI: victor, ponta, club, faimos, mamaia, raporteaza, incasari, singura, seara, comparabil, intreg, sezonul, trecut
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...