2017-01-21 17:42

ECONOMIE


Vlădescu susţine tăierea tuturor veniturilor populaţiei

 |  19:52
Vlădescu susţine tăierea tuturor veniturilor populaţiei
Fostul ministru al finanţelor Sebastian Vlădescua declarat, la Realitatea TV, că "ar trebui tăiat în continuare din foartemulte locuri", inclusiv de la pensii, de la tichete de masă, de la alocaţiisociale sau de la burse. "În principiu, ar trebui tăiat în continuare dinfoarte multe locuri, de peste tot, de la pensii, de la tichete de masă, de laalocaţii sociale, de la burse, de peste tot. Mă refer la toateveniturile", amenţionat Vlădescu. Elconsideră căexistă"un risc în bugetul României de care foarte puţină lume esteconştientă". "Există riscul ca, la un moment dat, dacă pieţele,investitorii, nu mai dau bani României... Ţara noastrăare nevoie înmomentul de faţă doar pentru finanţarea deficitului acestui an de peste 8miliarde de euro, bani noi, dincolo de banii pe care trebuie să ni-i lase dindeficitele anilor anteriori. Noi credem că nu suntem conştienţi cât de multdepindem de aceste pieţe şi ne învârtim în tot felul de nimicuri, că au fostcinci variante (în ceea cepriveşte indemnizaţia mamelor - n.r.) în loc sădiscutăm ansamblul care, din păcate, este foarte dur şi foarte periculos"."România cheltuieşte mai mult decât îşi permite, dincolo de orice feldiscuţie despre corupţie, încasări, neîncasări şi toate celelalte. Româniatrebuie să găsească soluţiile într-o lume care este din ce în ce mai instabilă,cu nişte pieţe din ce în ce mai speriate, ca să supravieţuiască în această lumeinstabilă", a spus Vlădescu.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-12-18Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VLAD
09 Dec 2010

Acest tap care tanjeste dupa tinerete lasandu-si o barba tepoasa dar galbejita de atatea minciuni insista in teoria eradicarii populatiei. Bai, frunza vestejita nu mai face pe tinerelul ca te dau de gol basinile pe care nu mai esti in stare sa le retii !
DUMITRU IUGA
10 Dec 2010

Cer scuze, titlu de cacat! Vladescu cere impozitarea nu taierea tuturor veniturilor! Astept sa dati afara pe cel care a scris aceasta enormitate!

Adauga un comentariu

Random image