2017-01-22 18:26


Volksbank a majorat dobânzile la economiile în euro

 |  12:26
Volksbank a majorat dobânzile la economiile în euro

Volksbank România a majorat rata de dobândă la Planul de Economii în euro cu 0,5%, în prezent oferind o dobândă de 4% pe an la conturile contractate după 1 decembrie, informează banca. De asemenea, şi pentru depozitele Platinum Extra în euro cu scadenţă la 12 luni, dobânda este de 4% pe an.

“Am decis majorarea dobânzii pentru a creşte atractivitatea Planului de Economii. În prezent, un nivel de 4% pe an al dobânzilor la euro poziţionează Volksbank România printre băncile care oferă cele mai ridicate câştiguri la euro, fără a ieşi însă din tiparele pieţei”, a declarat Marius Istrati, şeful Departamentului Dezvoltare Produse de Retail din Volksbank România, potrivit Agerpres.

Planul de Economii a fost lansat de Volksbank în octombrie 2011. Este un depozit care permite alimentarea pe tot parcursul derulării contractului. Pe lângă câştigurile din dobânzi, după cel de-al doilea an, banca oferă bonusuri între 7,5% şi 15% din dobânzile anuale, în funcţie de maturitatea sumelor economisite. Planul de Economii poate avea un termen de maximum 5 ani.

Volksbank România este o bancă comercială care activează pe piaţa românească din luna mai a anului 2000. Banca este controlată de un grup de patru bănci europene: Österreichische Volksbanken-AG - Austria, BCPE - Franţa, DZ Bank şi WGZ Bank din Germania. Din octombrie 2011, cei patru acţionari exercită un control comun asupra băncii prin intermediul vehiculului VBI Beteiligungs GmbH.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-09-19

TAGURI: Volksbank România, depozite în euro, creştere dobânziComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image