2019-03-25 12:27


Volksbank, facilitate de overdraft cu dobândă de 13,65 % pe an

 |  13:15
Volksbank, facilitate de overdraft cu dobândă de 13,65 % pe an

Volksbank România a lansat facilitatea de tip descoperit de cont, ataşată conturilor curente în lei, cu o dobândă de doar 13,65% pe an, calculată în funcţie de indicatorul ROBOR la 3 luni, la care se adaugă o marjă de 7,5%, a anunţat banca, într-un comunicat. Suma maximă acordată este de 30.000 de lei, în limita a 4 salarii pentru solicitanţii individuali. În cazul convenţiilor de plată a salariilor negociate la nivelul angajatorilor, limita urcă la 6 salarii.

“Considerăm că facilităţile de tipul descoperitului de cont au cel mai mare potenţial de creştere în perioada imediat următoare, în condiţiile în care cererea de credite noi se va menţine în continuare la un nivel redus. Descoperitul de cont se bucură de o popularitate crescută în România, piaţa fiind oarecum atipică. Dacă în alte ţări europene sau de peste ocean, cardurile de credit sunt foarte populare, clienţii români au preferat cardurile de debit cu facilităţi de overdraft. Descoperitul de cont are avantajul de a fi uşor de utilizat- lumea este obişnuită cu utilizarea unui card, nu necesită plăţi lunare ale ratelor şi oferă mai multă transparenţă - situaţia creditului apare în extrasul de cont lunar”, a declarat Lucian Cojocaru, vicepreşedinte al Volksbank România, responsabil de activitatea de retail.

Noul produs este destinat persoanelor fizice care au un cont curent deschis la VBR şi care au încheiat o convenţie de virare a salariilor în contul deschis la bancă. Perioada de creditare este de 36 luni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-03-19
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DAN IONESCU
05 Dec 2011

Uau Volksbank-ul, suiperinstitutia care se afla cu uin picior in prapastie si nu prea vede cum va iesi, a lasant OVD si depozite cu dobanzi competitive, doar doar ne vor prostii!!!! EI bine, nu este asa..dupa ce v-ati batut joc de noi cu cresterea abuziva a ratelor la credit de anmul trecut, apoi cu o atitudine sfidatoare, cu niste angajati nepregatiti, depasiti de situatii si cu niste agentii dupa care alergi in tot orasul..ce pot sa va spun..RUSINEEEEEEEEEEEEE sunteti o banca de.....
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...