2018-11-19 15:40


Yahoo! ne gestionează şi mai bine mailurile pe viitor

 |  18:01
Yahoo! ne gestionează şi mai bine mailurile pe viitor
Florentin Dincă

Grupul Yahoo! anunţă că de acum înainte, mailurile din întreaga lume vor fi mult mai bine gestionate, după ce americanii au cumpărat compania Xobni, specializată în administrarea e-mailurilor. Chiar dacă nu a fost dezvăluită valoarea tranzacţiei, se pare că suma se învârte în jurul a 40 de milioane de euro.

Înfiinţată în anul 2006, cu sediul în San Francisco, Xobni deţine o aplicaţie celebră compatibilă cu sistemele de mesagerie ale ale Microsoft - Outlook şi Google - Gmail, precum şi un sistem de gestionare a contactelor pentru iPhone şi smartphone-urile care folosesc Android.

Grupul Yahoo! Inc. încearcă să îşi revigoreze imaginea şi să atragă mai mulţi tineri, sub conducerea actualului director general al companiei, Marissa Mayer.

În luna mai Yahoo! a anunţat că va prelua Tumblr, serviciu care găzduieşte 108 milioane de bloguri, pentru 1,1 miliarde de dolari, după cum a relatat la momentul respectiv Bloomberg. Tranzacţia urmează să fie finalizată în a doua jumătate a lui 2013, conform unui comunicat al Yahoo!Inc., potrivit Mediafax. Marissa Mayer a spus, la momentul respectiv, că mizează pe faptul că Tumblr va contribui la creşterea atractivităţii Yahoo! pe piaţa publicităţii online, pe care concurează cu Google şi Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-04

TAGURI: yahoo, !, gestionate, bine, mailuri, e-mailuri, xobni, administrare, specializată, lume
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...