2019-01-20 20:05


Zboruri directe spre Dubai, din octombrie

 |  13:07
Zboruri directe spre Dubai, din octombrie

Compania “flydubai” din Emiratele Arabe Unite va intra la 1 octombrie pe piaţa românească, urmând să opereze patru zboruri săptămânale directe Bucureşti-Dubai, a declarat  Carmen Demetriade, directorul general al agenţiei World Travel, care reprezintă interesele companiei în România.

Astfel, la câteva zile după sărbătorirea a trei ani de la înfiinţare, compania aeriană îşi extinde operarea în Europa de Est şi Centrală, având în total 15 destinaţii în zece ţări.

În România, cele patru zboruri săptămânale vor începe de la 1 octombrie, iar tarifele vor porni de la 440 euro, cu toate taxele incluse. Biletele pot fi cumpărate începând cu 15 iunie de pe site-ul companiei sau de la agenţiile de turism, informează Mediafax.

Tarifele permit un bagaj de cabină de maximum 7 kilograme, o geantă de mână sau pentru laptop şi un bagaj de cală de 20 kilograme. Un loc mai spaţios în avion presupune un cost suplimentar de 21 euro. La bord, pasagerii au la dispoziţie mai multe servicii opţionale precum anumite pachete de divertisment, selecţie de meniuri, băuturi şi produse Duty Free.

Avioanele vor pleca de pe aeroportul Henri Coandă.

Pasagerii “flydubai” vor avea posibilitatea să călătorească în Dubaisau mai departe, către una dintre cele 45 de destinaţii operate de companie în zona Golfului, Orientul Mijlociu, Africa, Oceanul Indian şi Asia.

Operatorul aerian a început zborurile comerciale pe 1 iunie 2009 şi, în mai puţin de trei ani, şi-a mărit flota la 23 avioane Boeing 737-800NGs noi şi a ajuns la peste 45 de destinaţii.

Compania a fost înfiinţată de şeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepreşedinte şi prim-ministru al EAU şi conducătorul Emiratului Dubai. Compania este în proprietatea guvernului din Dubai.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-08-18

TAGURI: zboruri, dubai, flydubai
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...