2019-03-19 08:02


ZebraPay îşi extinde reţeaua cu 1.000 de terminale de plată instant

 |  16:40
ZebraPay,compania care a adus în România primele terminale de plată instant, investeşteîn acest an peste 3 milioane de dolari în extinderea reţelei naţionale cu 1.000de terminale.

Extindereareţelei ZebraPay va continua pe parcursul întregului an, urmând ca la sfârşitullui 2011, terminalele de plată instant să fie accesibile clienţilor din zeci deoraşe şi centre comerciale din ţară. Compania a finalizat instalarea primei tranşede 200 de terminale în oraşele Cluj-Napoca, Timişoara, Craiova, Galaţi, Brăila,Constanţa, Iaşi, Târgu-Jiu şi Bucureşti. Noile terminale sunt amplasate înhipermarketuri, supermarketuri, mall-uri, benzinării, gări, spitale sauuniversităţi.

TerminaleleZebraPay oferă clienţilor posibilitatea de a reîncărca prin tehnologia TopUp,simplu, rapid şi la cel mai bun preţ cartele telefonice prepaid aleoperatorilor telecom Orange, Vodafone şi Cosmote, urmând ca în scurt timp săpună la dispoziţia clienţilor şi posibilitatea de a achiziţiona bilete de tren,licenţe software, credit pentru convorbiri internaţionale şi cele mai popularemelodii şi ringtone-uri ale momentului.

Pânăla finele anului vor fi lansate noi servicii pe terminalele ZebraPay, de lacele de colectare a plăţilor pentru facturile de utilităţi, servicii detelefonie fixă şi mobilă, internet, cablu tv, până la cele de plăţi cătreinstituţii publice şi vânzare de licenţe software, bilete de tren, autocar saubilete la spectacole.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-03-31
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...