2019-02-20 09:39


2012. Apocalipsa definitivă şi irevocabilă după Băsescu

 |  20:55
2012. Apocalipsa definitivă şi irevocabilă după Băsescu

PreşedinteleSenatului, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, la Craiova, că atacul şefuluistatului Trian Băsescu la justiţie este un calcul politic. Mai precis, Geoanăse referă la strategia lui Traian Băsescu de a-şi găsi câte un duşman imaginarpentru interesul de moment pe care îl are. În cazul de faţă, era vorba desprevotul în Senat pentru CSM. Tot miercuri, preşedintele Traian Băsescu a declaratcă PDL pare să fi abandonat criteriile morale, extrem de importante înpolitică, şi că nu are idee cine ar mai putea să îi mobilizeze pe români lavot. Pe Geoană, chestia cu pesedizarea nu-l interesează încă vreo şase lunifără două zile, întrucât e suspendat din PSD. Concurenţa dintre el şi Ponta seface însă simţită, astfel încât cei doi se întrec în a-l ataca pe actualulpreşedinte. În plus, Geoană, ca să dovedească de ce e mai important ca Ponta, amai atacat o dată Legea educaţiei, la Curtea Constituţională, ceea ce liderulPSD nu poate face decât dacă îi ia locul Robertei la conducerea Camerei.

Carear fi concluziile acestor “aprige” frământări de pe scena politică?

Principalaconcluzie este că lumea a dat năvală în magazine, care după reduceri, care dupăcadouri de sărbători, iar interesul pentru astfel de vorbe “grele” s-a redus şimai mult.

Ceidoi toacă, Băsescu conduce, iar singurul care are într-adevăr puterea să-l facăde râs pe actualul preşedinte este doar Traian Băsescu. Iată ce spune el astăzidespre pesedizarea PDL: "PDL-ul pare să fi abandonat criteriile morale,extrem de importante în politică. Sper să revină, altfel se condamnă singuri,definitiv şi irevocabil". Tot Traian Băsescu ne arăta, în urmă cu 12 luni,că nimic nu e definitiv şi irevocabil în politică, atunci când îl reevalua peGabriel Oprea. Dacă şeful mafiei personale a lui Adrian Năstase a putut finumit ministru de către Băsescu, nu văd de ce n-ar putea PDL să primească, dela acelaşi, sarcina de a alcătui guvernul, după 2012.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-02-25
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...