2018-12-11 04:27


Ajun de An Nou arabo-nemțesc

 |  19:47
Răzvan Mateo Mateescu

Mai multe grupuri de câte 20-30 de arabi au atacat zeci de femei în câteva orașe din Germania. O știre gravă care a șocat Europa și lumea în general. „O situație nouă”, dar să nu culpabilizăm refugiații în general, spune ministrul german de justiție și cel de Interne despre zecile de agresiuni sexuale și jafuri pe care grupuri mari de bărbați de origine arabă le-au comis în ajunul Anului Nou în Koln, Hamburg și Stuttgart.

La Koln, peste o mie de persoane sunt implicate în comiterea atacurilor sau tăinuirea autorilor, mai spune ministrul Justiției. Presa nemților scria că în jurul gării s-au strâns aproximativ o mie de bărbați între „15 și 35 de ani” care dădeau cu artificii și pocnitori de Anul Nou. Și din rândul mulțimii s-au desprins mai multe grupuri și au comis atacurile. Înconjurau femeile care le ieșeau în cale, le jefuiau și le agresau și sexual. Una dintre victime a reclamat că a fost violată.

De ce o situație nouă? Pentru că în mod obișnuit auzi că unul, doi sau câțiva besmetici au făcut ceva rău. Și tot ieșeau generalizări, imediat. Nu uităm formulele cu „românii” care violează, fură, omoară. Ne-am tot luat-o pe spinare în presa occidentală care relata crimele comise de concetățeni de-ai noștri, fie ei țigani/romi sau români get-beget.

Acum vorbim despre grupuri de câte 20-30 de arabi care au atacat în haită. Să nu culpabilizăm pe toți refugiații, deși e puțin probabil ca arabii care locuiesc de ani mulți în Germania să organizeze așa ceva.

Acum vorbim numai în Germania de un aflux (în 2015) de peste un milion de omeni din altă cultură, din țări în care războaiele sau fundamentalismul au diuat respectul (atât cât mai era) pentru oameni și în special pentru „necredincioși”. Între aceștia, cum se vede treaba, mulți „mânji” care se trezesc salvați în Europa și nu mai au ce să facă, se plictisesc sau poate îi amețesc hormonii când văd „infidelele” plimbându-se prin fața lor sau fac foamea.

Intrăm într-o spirală a violenței, pentru că sunt de așteptat răzbunări ale nemților împotriva refugiaților.

Halal!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-07

TAGURI: ajun, an nou, arabo-nemtesc, europa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...