2019-02-20 01:19


Andrei Plăcintă - întors din drum de procurori, la Urziceni

 |  20:23
Andrei Plăcintă - întors din drum de procurori, la Urziceni

Ieri după-amiază,fiul celei mai bogate femei din Vrancea a fost dus în faţa magistraţilor cupropunere de arestare şi nu credem că magistraţii vor respinge cerereaprocurorilor. Din start trebuie spus că pentru fapta cea mai gravă de care esteacuzat - tentativa de omor - anchetatorii au strâns destule probe.

Povestea lui AndreiPlăcintă din seara de 6 decembrie este următoarea: mai bine de un an a fostprieten cu fata pentru care a ajuns acum în puşcărie. Deşi erau despărţiţi, înluna octombrie, ea a împrumutat de la Andrei 200 de lei, iar luni au fixat întâlnireapentru a-i înapoia banii. S-au întâlnit în zona Berzei, fata a urcat apoi în maşinalui, ţinând în mână datoria şi telefonul mobil. După o scurtă plimbare, Andreii-a cerut să se împace. Rănit în amorul propriu, tânărul a lovit-o peste faţă,a tras-o de păr şi i-a luat telefonul, vrând să caute în agendă numărulrivalului în dragoste. Fosta sa iubită a reuşit să scape, tânărul “independent”s-a urcat apoi pe maşina ei, făcând praf luneta cu picioarele. Atunci aintervenit cetăţeanul care nu se ştie cum a ajuns sub roţile maşinii luiAndrei. Într-un acces de nebunie, fiul senatoarei după ce a încercat s-ostrivească pe fată cu maşina, a făcut manevre de înainte şi înapoi, culmea de4-5 ori, peste acel bărbat. La ora actuală, puteam vorbi despre comiterea uneicrime dacă trecătorul salvator nu s-ar fi poziţionat sub maşină, de-a lungulei. Numai Dumnezeu i-a salvat viaţa.

După ce autoturismuls-a poticnit în bordură, a apărut şi celălalt trecător care a descărcat arma cubile pentru a-l potoli pe tânărul dezlănţuit. Atins uşor la mână, Andrei Plăcintăa reuşit să fugă cu mobilul fetei asupra lui, de pe care şi-a sunat mama, spunându-ică este rănit. Telefonul a fost găsit la el de procurori.

Interesant că, deşiancheta era marţi la prânz în plină desfăşurare, tatăl vitreg şi-a luat băiatuldin spital, în ideea de a-l duce la Rădăuţi. Au fost întorşi din drum îndreptul localităţii Urziceni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-12-06
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DUMITRU IUGA
09 Dec 2010

20 de ani are, 20 de ani de puscarie! Si bagat in celula cu aia grei pe post de fetita!
MENATWORK
09 Dec 2010

???????.....noroc ca cetateanul era cu arma la el. ?????????....ce ne faceam daca omul cu atitudine civica nu era inarmat....????????
ZIGZAG
10 Dec 2010

aaaaaaaaaa daca a gresit foarte bine sa fie pedepsit..aaaaaaaaa dar ce facem cu nevasta lui adrian paunescu- carmen paunescu-nevasta care a omorat 3 oameni si a ranit grav o a 4 a persoana pe vremea cand latraul lui ceausescu era senator?aceasta femeie n a primit o zi de puscarie...aaaaaaa justitie numai ptr cine vreti voi?aaaaaaa baiatu asta placinta e totusi la prima infractiune ..aaaaaaaaa scroafa lui paunescu era recidivista in materie de accidente cu victime umane aaa..
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...