2019-01-20 19:22


APCPCIDNIPISUSPDPNL

 |  20:46
APCPCIDNIPISUSPDPNL
Îl ştiţi p-ăla micu’, brunetu’, de respiră greu de emoţie? DanielConstantin îl cheamă. L-aţi văzut ceva mai devreme stând la aceeaşi masă cuCrin Antonescu şi semnând câteva hârtii pe al căror antet scria: Alianţa de Centru-Dreapta,Protocolul de Colaborare PNL-PC. Nu-l ştiţi, nu? În fine, nu contează. Tot cetrebuie să aflaţi despre el e că sub obrăjorii lui roşii-catifelaţi se ascundeo piele tăbăcită de varan, care-i dictează tot ce trebuie să spună şi să facă.Îl numim aici pe Dan Voiculescu, cunoscut în anturajul preşedintelui Băsescu dupăapelativele „mogulul”, „Felix Motanul” sau, mai simplu, „Felix”.

Bun, prin urmare să n-aveţi iluzii că ceea ce s-a semnatşi s-a spus la masa amintită reprezintă realitatea crudă. Nu, nici vorbă.Reprezintă Antena 3 crudă. Respectiv, Antena 1 şi Euforia crude. Altfel spus,chiar dacă pe hârtiile semnate de Crin Antonescu şi preafericitul Daniel stăscris Alianţa de Centru-Dreapta, voi ar trebui să citiţi Alianţa Prin Care PCIntră Din Nou În Parlament În Schimbul Unor Ştiri Pozitive Despre PNL. Pescurt, APCPCIDNIPISUSPDPNL. Altă explicaţie nu există. Bun, pot fi găsitediverse contraargumente. Dintre care cel mai des folosit e acela care spune, pescurt, aşa: „Să vă fie ruşine, liberalilor, că vă aliaţi cu un securist şi cuun turnător! Se întoarce Brătianu-n mormânt!”. De altfel, un contraargumentperfect valid, atâta vreme cât nu e rostit din gura unor pedelişti. Pentru că nu-ţieste permis să acuzi o alianţă cu partidul unui securist atâta vreme câtpartidul tău a făcut alianţă cu formaţiunea unui securist. (Pentru cei cumemorie slabă, reamintim o ştire din 24 mai 2001 în care se afirma: „Preşedintele PD, Traian Băsescu, s-a întâlnit, miercuri,cu preşedintele PNR, Virgil Măgureanu, pentru a discuta posibila fuziune a PNRcu Partidul Democrat“. Fuziunea s-a produs în iulie 2001.)

Revenind la APCPCIDNIPISUSPDPNL, vă mărturisesc că miemi-a plăcut finalul ceremoniei de semnare. Crin Antonescu: "Aşa... Cefacem acum?". Daniel Constantin: "Ne ridicăm, ne strângem mâna şi facemdeclaraţii...". Crin Antonescu: „OK”.

Restul veţi vedea la tv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-01-09
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VERONICA
12 Ian 2011

Asa, bun... zi... aaa, atat? Si eu care credeam ca vrei sa ne spui ceva. Ceva, nu ceva nou, ci ceva. Sutule, am trait cu impresia ca tu esti angajat la ziarul asta pe post de jurnalist, specializat in analize politice. Ceea ce se asteapta de la un editorial(ist) este o analiza, o informatie noua, o teorie nespusa de altii, si nu o vorba de claca auzita pe la toate colturile sau la masa de sah din Cismigiu.
VERONICA
12 Ian 2011

Daca te simti bine in a consuma spatiul editorial al ziarului tiparit, dar si al site-ului, doar pentru "a-ti" varsa frustraile unei persoane din anturajul tau (preluate prin empatie sau simpatie), baiete, ai o problema sociopsihocomportamentala, care merita atentie de specialitate. Altfel, sa stii ca opiniile tale de fina analist ii lasa rece, atat pe cei din opozitie (pentru ca editorialul tau este ca o lovitura de pietricica intr-un zid), cat si pe cititori.
VERONICA
12 Ian 2011

Si cred ca acestia din urma sunt mai importanti. Sa nu te imbeti cu apa rece, pentru ca mia aia de afisari sunt ale celor carora le-ai trimis linkul. Ipocritule.
Random imageUltimele stiri

loading...