2019-02-16 19:43


Armata de victime care își adoră călăii

 |  04:11
Robert Veress

Guvernul Drăgneanu-Ciordache a dezincriminat cvasi-total abuzul în serviciu. Și, dintr-un foc, și-a dezincriminat și dezincriminarea. Adică, nu poate fi tras la răspundere pentru ce-a făcut. Să se știe o treabă. Zilele trecute, am remarcat o ordonanță de urgență dată de același Guvern Drăgneanu-Ciordache pentru „stimularea spiritului antreprenorial”: se vor pompa 10.000 de „stimulente financiare” de maxim 200.000 de lei pentru start-up-uri, adică firme nou înființate. Suma asta de 200.000 de lei „se pupă” cu plafonul stabilit pentru incriminarea abuzului în serviciu – e penal, doar dacă suma în discuție depășește 200.000 de lei. Ce-mi spune mie asta? Că se vor acorda 10 mii de credite pentru clientela PSD și ALDE, pe față, fără criterii economice. Două miliarde de lei șpagă. Bine, au arătat alții înaintea mea că, de fapt, suma ce va fi cheltuită discreționar, fără teama de a da socoteală cuiva, este mult mai mare, de peste șase miliarde de euro.

Rog să nu fie interpretat cum că ar fi rasist ce voi spune acum – chiar n-am o problemă cu etnia romă. Dar mie, modul de operare al clicii ăsteia care a declarat război Justiției și părții din populație care susține Justiția și statul de drept, îmi evocă o pirandă care nu se ferește când te buzunărește; tu faci scandal, desigur, dar te trezești de îndată cu o șatră gata-gata să-ți facă felul că atentezi la cinstea hoaței.

Teamă mi-e că noi, cei ce avem o reprezentare corectă a celor ce se petrec, suntem exact în faza în care „strigăm la pirandă”, crezând că putem stopa furtul, nebănuind ce ne așteaptă întrucât suntem net inferiori armatei de victime care își adoră călăii - oameni, mulți dintre ei binevoitori, însă induși în eroare de o propagandă deșănțată. Zilele acestea au fost instigați din greu de Antena 3 și RTV, în special, fiind chiar de mirare că n-au ieșit până acum la contramanifestații. Dar nici nu e timpul pierdut. Iar de la contramanifestații la război civil e un pas ce poate fi făcut foarte ușor…

Teoretic, avem 10 zile la dispoziție să stopăm intrarea în vigoare a prevederilor ce schimbă Codul Penal (celelalte, referitoare la Codul de Procedură Penală, sunt deja în vigoare). Practic, cred că vor fi 10 zile de agonie a democrației, deja înjunghiată de PSD și ALDE. Modul de operare arată că au premeditat în amănunt totul. Ar fi trebuit să adopte ordonanțele încă din data de 18 ianuarie, au fost demascați, s-au repliat și acum au dat atacul decisiv.

Imediat după anunțul adoptării ordonanței de urgență prin care este făcută terci legislația penală în materie de corupție, m-am gândit că ultima replică pe care o aveam la îndemână ar fi fost un gard viu în jurul sediului Regiei Monitorului Oficial. Ca să nu permitem publicarea actului – fiindcă, odată publicat și intrat în vigoare, își produce efectele pentru totdeauna, chiar dacă este abrogat ulterior.

S-au gândit și la asta.

Există un ordin care stabilește circuitul pe care actele normative îl urmează de la adoptare, până la publicarea în Monitorul Oficial. Ordinul obligă emitenții normativelor să le trimită în original și copie tipărită + electronică secretarului Camerei Deputaților. Iar acesta le transmite, mai departe, la Regia Monitorului Oficial. Cele întâmplate în seara și noaptea de marți spre miercuri arată că deși aparent nimeni nu a ieșit din clădirea Guvernului, după anunțul adoptării ordonanței, din cauza protestului spontan, în realitate mașina cu documente a plecat instantaneu, secretarul Camerei Deputaților era la post și a urmat protocolul de primire apoi trimitere la Monitor (dacă nu s-a urmat protocolul, ar fi motiv de invalidare). Astfel, ordonanța adoptată în jurul orei 21 a apărut în Monitorul Oficial patru ore mai târziu – record absolut de viteză de publicare!

Prin urmare, cred că șleahta asta de penali are mutările pregătite pentru orice acțiuni am putea întreprinde noi – toți opozanții abuzivei Puteri. Nu vreau să descurajez, să demobilizez pe nimeni. Dimpotrivă, consider justificate toate chemările la orice căi legale de luptă. Dar mi-e sincer teamă că între mutările de care vorbesc e și comanda de luptă pentru armata de victime care își adoră călăii. Fiindcă acești călăi n-au scrupule, deviza lor e „după noi, potopul!”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-05

TAGURI: Armata de victime care își adoră călăii, guvern dragneanu-ciordache, ordonanta urgenta dezincriminare abuz in serviciu, modificari cod penal cod procedura
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JOS PăLăRIA!
01 Feb 2017

Excelent spus, strașnic articol...fiindcă arată realitatea, așa cum e ea!
D-LE VERESS,
01 Feb 2017

Acordați puțină atenție AICI, la ceea ce scrie de pe blogul său, Rotert Horvath și, trageți niște concluzii: KIYOKO SI ROBERT S.O.S KIYOKO HORVATH TRANSMITE DELA BUCURESTI PENTRU NIPON PRESS ! SERVICIILE SECRETE OCCIDENTALE ROMANIA IN PRAG DE RAZBOI CIVIL ! CELE MAI MARI DEMONSTRATII DELA REVOLUTIE.
”PRESEDINELE IOHANNIS
01 Feb 2017

a anuntat ambasadela tarilor NATO. " In cazul unor violente voi decreta LEGEA MARTIALA. ”PROTESTARII AU ÎNCERCAT SĂ RUPĂ GARDUL ȘI SĂ PĂTRUNDĂ ÎN PALATUL VICTORIA: SPP A COBORÂT GRATIILE DE PROTECȚIE CE NU AU MAI FOLOSITE DE LA MINERIADA DIN 1991. AMBASADA AMERICANA IN ALERTA MAXIMA. PRESEDINTELE SUA ESTE INFORMAT DE SITUATIA EXTREM DE TENSIONATA !
SERVICIUL SECRET FRANCEZ
01 Feb 2017

RAZBOIUL CIVIL INEVITABIL IN ROMANIA ! "Generalul Ben Hodges, comandantul Forțelor terestre americane în Europa a discutat situatia din Romania cu J Mattis secretary of defense," US Special Forces deployed inside ROMANIAN BORDER !
GENERAL RAYMOND THOMAS,
01 Feb 2017

head of the Pentagon’s Special Operations Command, said the Iohannis .......“desperate” for America's help in deterring potential violence in Romania...specioa Bucharest AMENINTARE FARA PRECEDENT. Generalul Pavel Abraham, fost inspector general al Poliției Române, a criticat protestele organizate în țară și a reamintit că în anumite situații forțele de ordine pot folosi armament adevărat ! Mișcările acestea sunt ilegale. Nimeni nu-și asumă răspunderea dacă degenerează. Sunt un pericol la adresa securității statului.
ROMANII DIN SUA,
01 Feb 2017

apel la PRESEDINTELE TRUMP sa-l sprijine pe Iohannis ! Scrisoarea este semnata de lideri de organizatii ale romanilor din SUA, preoti, administratori de grupuri pe , reprezentanti ai presei de limba romana, precum si alti romani-americani, se arata intr-un comunicat de presa publicat de COALITIA ROMANILOR IMPOTRIVA CORUPTIEI. DAN VOICULESCU ELIBERAT ! AUTOR A DOUA CRIME , SI FURTUL A 6 MILIARDE DOLARI- FURTUL SECOLULUI !
UNUL DIN BENEFICIARII
01 Feb 2017

OUG-ului de gratiere: Dan Voiculescu Unul dintre posibilii mari beneficiari ai Ordonantei de Urgenta privind gratierea, proiect publicat miercuri de catre Ministerul Justitiei, este omul de afaceri Dan Voiculescu, copndamnat la 10 ani de inchisoare pentru spalare de bani. Acesta ar putea beneficia de gratierea unei jumatati din pedeapsa, dar si de conditionarea de a plati intr-un an de la eliberare despagubirile din dosar pentru a nu reintra in inchisoare. Practic, cand Voiculescu va fi eliberat imediat !!! Un alt apsect de mentionat: textul OUG-ului nu ii gratiaza pe cei care au facut spalare de bani si au primit condamnare sub 5 ani, in schimb permite gratierea a jumatate din pedeapsa pentru cei care au facut spalare de bani si au peste 60 de ani, indiferent de cati ani de inchisoare au primit.
LISTA LUNGA
01 Feb 2017

a potentialilor beneficiari ai unei eventuale dezincriminari mascate a abuzului in serviciu si a conflictului de interese ne arata ca exista un interes urias ca modificarile la Codul Penal sa se faca prin OUG, nu prin proiect de lege sau alte preoceduri greoaie. O singura zi daca sta in vigoare, dezincriminarea abuzului scapa de tot sau partial nume mari anchetate de procurori: Dragnea, Oprea, Bica, Nicusor Constantinescu, Mazare, Scripacru, Cancescu, Pendiuc, Truica, Paul al Romaniei, Vanghelie, Ioana Basescu, Nechita, Sova, Tiberiu Nitu, o armata de presedinti de Consilii Judetene si primari. etc etc etc etc etc”
ALTE PăRERI:
01 Feb 2017

”Chiar in aceste momente se desfasoara sedinta din cadrul DIICOT-ului – Daniel Horodniceanu, procuror sef DIICOT: „Exista riscul ca toti traficantii de droguri sa iasa din inchisoare!”. ”Mossad si linia jidaneasca din Serviciul de Informatii Externe sunt in spatele lui Dragnea: SRI-ul este pe din afara! Tiganul mason Vasile Sarca, general SIE – il aveti in fotografie, controleaza linia ce tine legatura cu Tel Avivul! La Bucuresti vor sa loveasca in CIA, nu au treaba cu SRI-ul! Nu cadeti in capcana!”
”IN ATENTIA
01 Feb 2017

Ministerului de Interne: nu-i loviti, nu-i jigniti, nu-i arestati! Celulele de spionaj straine vor haos, nu le dati satisfactie! Sectiile politienesti din cartiere sa fie foarte bine pazite: in Ucraina, grupuri dispersate au atacat noaptea pe nepregatite! Nu fiti atat de tampiti sa cadeti in capcana lor ca ne ducem dracului cu totul…”1 Februarie 2017 de deveghepatriei
LEVST.
02 Feb 2017

Dimpotrivă, consider justificate toate chemările la orice căi legale de luptă. Dar mi-e sincer teamă că între mutările de care vorbesc e și comanda de luptă pentru armata de victime care își adoră călăii. Fiindcă acești călăi n-au scrupule, deviza lor e „după noi, potopul!”._____-----____ Foarte exact,insa -cum spun de vreo zece ani, pe zeci de pagini- "LA NEVOIE , CIVILIZATIA SE SI IMPUNE", iar intre "caile de lupta" nu trebuie deloc "uitata" SINGURA cale care mai poate avea effect si anume cererea aducerii trupelor NATO in tara si arestarea a cam 5 mii de indivizi declasati(adica INTREAGA CLASA POLITICA DE DUPA "89) judecarea nepartinica si fara exces de zel a acestora(cea ce inseamna macar 10 ani de caciula, pe putin), EXECUTAREA in public(numai legal) a varfurilor destructive, criminale, genocidale,vanzatoare de tara si sabotori ai economiei nationale(Iliescu-roman, basescu-macovei, isarescu, etc.), confiscarea totala a averilor acestor cateva mii de gangsteri politici( pe putin 250 MIIARDE euro), si-consecutiv- intoarcerea la Monarie cu aport Englez, gest care ar sigila soarta Romaniei pe secole, si garantia imediata a unei prosperitati generale si stat de drept authentic, incepand cu PRIMA ZI...
CUM Să IEI BăTAIE
02 Feb 2017

la un miting: http://www.bogdanstoica.ro/index.php/item/21053-cum-sa-iei-bataie-la-un-miting, Protestatarul nr. 1, privindu-mă bănuitor: Ești ziarist? Ia vino-ncoa, futu'ți rasa mă-tii... Protestatarul nr. 2, cu care mă cunoșteam din zilele anterioare de proteste: Lasă-l, că ăsta a scris de bine. Protestatarul nr. 3, care n-a auzit bine: Ce zice, mă, ăsta, că e BINE că ne închide?! .. și ȘMAF! În spate. Au urmat alte lovituri în cap, în stomac, la picioare. Am picat, băieții au început să mă facă mochetă... M-a pescuit, ca pe un pisoi, liderul sindical, un munte de om, pe nume Dan Valeriu, cu care am devenit ulterior prieten, și m-a scos de acolo. Cel mai probabil, salariații de la rafinăria Vega m-ar fi bătut până nu mai suflam, atât erau de furioși. Era în 97 sau 98, la Ploiești, când dobitocul de Victor Ciorbea, pe atunci prim-ministru, făcuse o listă cu vreo sută de companii de stat care trebuiau lichidate. O listă cretină, cu întreprinderi neperformante selectate, dracu' știe cum, de Mircea Ciumara, și care conținea aproape numai firme care mergeau bine. Normal că salariații Vega au ieșit în stradă, normal că au fost violenți, și, pentru că exact ca acum, o parte din presă ținea isonul statului, normal că detestau jurnaliștii. Cum nu scria pe mine că lucrez la Telegraful de Prahova, ziarul care ținea cu ei, normal că m-au troznit. De atunci am mai fost la vreo sută de mitinguri și nu de puține ori am văzut sau am fost prins în altercații. Așa că am ceva experiență în comportamentul oamenilor care vin la un miting.
AM îNVățAT,
02 Feb 2017

de exemplu, că orice fel de miting, oricât de pașnic ar fi, degenerează, în câteva zile, în manifestări violente. Întâi vin cei animați de idei, apoi cei nemulțumiți de alte lucruri și care vor să se afle și problemele lor, totul e ok, atmosfera e previzibilă... După câteva zile apar curioșii, mondenii, spărgătorii de semințe. După ei, antisocialii: cei care vor doar să strige huo, cei care urăsc uniformele sau sociopații care vor să dea un pumn, doi. Printre toți oamenii ăștia, vin și oamenii serviciilor de ordine și de informații. Unul la 70 de manifestanți, cam așa e norma. Sunt jandarmi, polițiști de la doi și-un sfert, de la divizia aia a poliției de informații tactice, de la serviciul secret al justiției, polițiști militari, sereiști, alte structuri. Când oamenii ăștia au gânduri bune, prezența lor îți garantează siguranța. Când nu.... Deci nu fi naiv să crezi că la mitingul ăla despre democrație ești pe teritoriul tău, de cetățean liber, aflat pe domeniul public, care-și exercită dreptul constituțional de a protesta. Ești într-o zonă de război, doar că nu știi asta. Or, cine pleacă relaxat la război?
AșA Că,
02 Feb 2017

mai ales acum, iarna, nu pleca la miting fără apă, ceva de mâncare, haine groase, încălțări comode. Pune-ți telefonul la încărcat înainte și anunță cel puțin un om unde ești, în ce zonă și cu cine. Niște ochelari, un fular, mânuși, un rucsac fit sunt și ele binevenite. Ia o haină cu glugă, pentru că la un miting cele mai multe lovituri vin de sus. O rolă de bandaj și un plasture, doi (din trusa mașinii, dacă nu ai o farmacie prin zonă), încap foarte bine în buzunarul de la jeanși. Cea mai mică pătură pe care o ai și un sac de plastic vor face minuni când vrei să te așezi pe ceva, o oră, sa-ți odihnești picioarele înghețate. Nici o lanternă n-ar fi rea, dacă ai una mică, ușoară, care nu poate fi interpretată ca armă. Ia și un act cu tine, ca să poți dovedi cine ești. Nu uita niște bani mărunți, să fie de taxi, la întoarcere. Încearcă să-ți faci un plan de exit, uită-te ce rute ai, prin multime, spre zone sigure sau spre casă. Fii pregătit să pleci când situația degenerează. Nu te băga după stâlpi, chioșcuri, clădiri - riscul de a fi strivit în vreo busculadă, sau izolat și lovit, este foarte mare. Du-te acolo unde mulțimea e mai mare și mai calmă. Verifică tot timpul în ce parte poți s-o tulești fără să te lovești de alți oameni, sau de vreun gard.
NU PURTA CAGULă
02 Feb 2017

sau un fular ridicat până sub ochi decât dacă ți-a degerat fața de frig. Altfel o să pari suspect. Dacă prinzi privirea unui jandarm sau unui polițist, zâmbește-le, să priceapă că nu ești acolo să le spargi fețele cu ranga. Zâmbetele le fac bine, oamenii în uniformă sunt și așa destul de tensionați în momentele alea. Nu agita obiecte ciudate în mâini. Dacă cei din jurul tău se manifestă violent, pleacă de acolo, jandarmii au metoda aia prin care se desfășoară în forma unui cerc care se micșorează, numită cleștele, prin care izolează grupuri de oameni. După clește urmează, pentru toți cei prinși în încercuire, legitimarea, o bătaie mică și o amendă mare, așa că nu vrei să fii acolo, te asigur. Încearcă să rămâi tot timpul între ai tăi, cei cu care ai venit, sau cei cu care ai socializat fără incidente cu o zi înainte. Dacă trece un tip printre voi strigând "vor să pună tunurile pe apă pe noi", sau altă frază menită să te miște de pe loc, sau să te deturneze de la ce făceai, nu pune botul ca imbecilul, poate fi doar un om al grupărilor care vor ca manifestația să degenereze.
ÎNCEARCă Să VERIFICI
02 Feb 2017

dacă ce știi tu știu și alții și nu uita să pui, obsesiv, întrebarea "de unde știi?". Îți poate salva pielea. Nu-ți bate capul cu lipsa de semnal când suni la 112, apelul tău va ajunge unde trebuie. Fă fotografii, încă de la început, tuturor celor din jurul tău. Vei avea surpriza să descoperi, mai târziu, că aparent-apaticul de lângă tine are o torță, sau o bâtă, sau strigă "moarte evreilor", sau că e parte a grupului care atacă jandarmii. Nu vei mai putea să-i faci poze, la momentul ăla critic, sau va deveni foarte riscant să o faci. După ce ajungi acasă, trimite imaginile și informațiile jandarmeriei, poliției, dar și presei.
OBSERVI Că AM SCRIS
02 Feb 2017

în titlu cum să iei bătaie, da? Asta pentru că nu e bine să ripostezi, de obicei cine atacă știe să o facă foarte bine, iar bătaia de stradă nu e ce faci tu la sală, dichisit, cu instructorul. Nu uita că cel mai des vei fi atacat tocmai pentru a ataca chiar tu, după aceea, ca parte a unui plan de violență generală de care habar n-ai. Dacă ai fost lovit, retrage-te din zona de conflict. Dacă ai luat contact cu gazele lacrimogene, spală-ți ochii cu apă sau dă-ți cu zăpadă pe față, nu vei muri, gazele alea nu sunt toxice. Nu arunca înapoi piatra care ți-a venit în cap. Repet: stai cu ai tăi, oamenii în care ai încredere. Și așteaptă-te ca mâine, la miting, să fie mai rău, nu mai bine. Așa e mereu. Fie se înăspresc măsurile forțelor de ordine (mai ales după o seară cu incidente), pentru care fiecare nouă zi în stradă reprezintă un semn de slăbire a statului, fie pentru că unii vor dori să profite de miting pentru a-și elibera pornirile primitive, fie pentru ca alții vor să-și atingă obiectivele. Altele decât ale tale. Așa că du-te bine pregătit psihic pentru frig, stres, frică, violență.
STAAAI,
02 Feb 2017

că n-am terminat povestea cu mitingul din 97: după vreo săptămână de proteste, boul de Ciorbea și terminatul de Ciumara au acceptat ca rafinăria Vega să nu fie închisă, ci salvată prin privatizare. Și ghici ce? A cumpărat-o Patriciu, un an mai târziu, cu vreo 20 de miliarde, fix când rafinăria avea în cont vreo 60 de miliarde. Păi așa o cumpăram și eu! De fapt, toată povestea cu "o închidem" fusese doar o strategie de a panica salariații Vega și de a-i face să renunțe la planurile de privatizare pe barba lor, prin MEBO, dar și de a-i determina să accepte un investitor mare care, chipurile, putea salva rafinăria. A fost doar un joc pro-Patriciu, pentru că atunci ca și acum, politicienii erau sclavii afaceriștilor, iar Ciorbea era doar un oportunist cu servietă, gata să fie sluga oricui, pentru o funcție înaltă.... Ocazie cu care vă readuc aminte că indiferent care este tema politică aparentă, mereu este vorba despre bani. Mereu, mereu, mereu.”
”SE CONFIRMA
02 Feb 2017

ce v-am spus astazi: tiganii interlopi din cadrul DIPI – Ministerul de Interne, implicati in crima organizata, au stiut ca urmeaza violente de strada! Ei, alaturi de mafia din Politia Romana – cele mai corupte specimene din sistemul Romaniei, sunt printre principalii beneficiari ai legii gratierii!”, Traiti cu impresia ca gunoiul de Abraham, unul dintre cei mai mari traficanti de droguri din istoria Politiei Romane, iesea in fata de capul lui? Va rog sa-l ascultati pe Abraham ce spune despre tiganii interlopi din cadrul DIPI, implicati in crima organizata!
”DNA-UL URMEAZA SA STABILEAS
02 Feb 2017

daca chestorul Liviu Vasilescu, Operatiuni Speciale – Politia Romana, cel care statea la carciuma pisat pe el de beat, a primit bani din partea lui Sebastian Ghita! Nu este posibil ca o adunatura de infractori burtosi din Ministerul de Interne, in frunte cu tiganii interlopi din cadrul DIPI, sa isi faca de cap dupa cum vor in Romania!”
”IN ATENTIA
02 Feb 2017

Laurei Codruta Kovesi: trebuiesc urgentate dosarele mafiei din Ministerul de Interne, in special a tiganilor interlopi din cadrul DGIPI! Nu este posibil asa ceva: am fost la un pas de o baie de sange, in mijlocul Bucurestiului! Pana la ora aceasta de ce nu a fost condamnat traficantul de droguri Abraham? De ce nu se intereseaza nimeni de soarta gunoiului Virgil „Vulpea” Ardelean? Esti inconstienta sau ce ai in cap?”
LEV.ST.
06 Feb 2017

Cel putin dupa aparentele bine tusate, se pare ca Iohannis face si cartile si le si imparte...Desigur, la acest moment, viitorul ne va spune cine mai poate invinge intr-o tara atat de divizata, de la vladicarie pana la opincarie, inclusiv media, care-dupa o romantica definitie- ar trebui sa fie impartiala.Nu e chiar deloc asa, lasitatea care bantuie prin diversele redactii, este de notorietate mondiala, chiar o saptamana in urma s-a probat din nou(cu mine) scrisesm cateva randuri despre pesede si Iohanis, etc.,si le afisasem si la AGERPRES UN MARE RAHAT IN FES(ene), cand un nenorocit psihopat ma ataca pe mine, in loc sa demonstreze de ce as fi fost gresit...Eu ii raspund pe masura , iar redactia scoate postarea mea din pagina, lasandu-l pe cretin sa arate lumii ce puternic este el, de fapt-s-a aflat mai tarziu- individul(cu numele aprox. troncoi corconel) era de fapt un fost securist, aripa retrograda, care a fost trecut in rezerva( de mila , ca sa nu fie dat afara) si si nu numai pentru ca era abuziv -chiar terrorist- in serviciu dar nici mintea NUL prea ducea, asa ca i-au facut vant, iar el s-a alipit imediat fostilor comunisti, actualii pesedisti, pe care-i linge in koor si le lustruieste pantofii, pentru cativa arginti -calpi- aruncati in scuipatoare...Cum dracului sa progreseze o natie cu asa gunoaie la conducere si asa sustinatori?
PENTRU ROBERT VERES
13 Feb 2017

De ce nu vrei sa intelegi ca hiba este la IOHANNIS SI BINOM CARE TE BAGA LA PUSCARIE DACA ESTI PSD IST PENTRU CA TU PRIMAR DE LA PSD AI DAT CU VAR O CLADIRE IN LOC SA FACI COSURI DE GUNOI De ce nu vrei sa intelegi ca Iohanisul tau face dosare politice cum facea si Basescu Asa vreti sa fiti credibili ? mintind? De ce tipati ca niste curve ca psd ul a facut nustiu ce daca si voi ati facut la fel Ciolos a dat n ordonante de urgenta dar ati tacut Afost bine!! de asta va uraste lumea pentru ca sunteti niste curve nebune Hai mars !!sictir cutre !!
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...