2018-12-14 21:29


Au oprit inima Europei

 |  18:40
Roland Cătălin Pena

Daca cineva îmi zicea, înainte sa fim primiţi în UE, că nu avem ce căuta acolo, îl scuipam între ochi. Scurt şi cuprinzător! Acum, parcă mă bucur că România a fost blocată în drumul spre spaţiul Schengen, cu toate că mi se rupe inima! Nu că nu am fost acceptaţi, ci că e mai bine aşa! Iată unde ne-a dus corectitudinea politică exagerată şi prost aplicată, ca şi ecologismul anilor ‘80 finanţat eficient de sovietici. Ca şi corectitudinea politică, de altfel. Ia să vedem, cine zice că nu tot jucătorii de şah geopolitic de la Moscova au inventat-o? Duşmanii euro-atlantismului se simt ca peştii în apă în aceste timpuri fără noimă...Să ne fie de bine!

Inima Uniunii Europene a fost blocată în acest weekend, de frică! Îmi vine să urlu când văd că nişte nenorociţi de peste mări şi ţări distrug civilizaţia în care speram şi noi românii să ne integrăm. Bruxeless-ul, inima Europei Unite, a cam fost şters de pe faţa Pământului sâmbătă şi duminică! Nu se simte nimeni vinovat???

Taman când îmi puneam întrebarea asta, citesc următoarea ştire Agerpres: “Rusia ar putea reveni în G8 dacă și-ar exprima disponibilitatea de a coopera în conflictele din Ucraina și Siria, a declarat ministrul de externe german, Frank-Walter Steinmeier, pentru ziarul Bild am Sonntag”. Ba, a şi continuat: "Dacă reușim cu succes să evităm alte tensiuni viitoare în Ucraina și dacă Rusia este pregătită să lucreze în continuare cu noi pentru a găsi o soluție în Siria, Occidentul nu ar trebui să mai aibă vreun interes să țină Rusia în afara discuțiilor dintre marile națiuni occidentale".

Hai, că e de râsul lumii! Ruşii abia aşteaptă să renunţe, de bunăvoie şi nesiliţi de nimeni, la Crimeea, la estul Ucrainei, la Siria, la resursele din Arctica etc. Că doar îi roagă neamţu’ frumos!

Ne-au lovit în inima Europei, iar noi, europenii, la cel mai înalt nivel, încă ne facem că nu ştim cine! Daţi-le, domnilor conducători ai civilizaţiei europene şi ceasurile, până nu vi le iau ei!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-24

TAGURI: europa, ue, rusia, bruxelles, schengen, corectitudinea politica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...