2017-01-24 07:10


Avantaj primire

 |  20:36
Avantaj primire
Şi dacă preşedintele Traian Băsescu nu vrea să-l schimbepe Emil Boc? Ia să ne gândim un pic la ipoteza asta. De ce-ar vrea cineva să-ldea la o parte pe cel mai servil om cu putinţă din politica românească? Nu-iaşa că nu găsiţi nici un răspuns satisfăcător? Nici eu. Şi atunci n-ar fi maidegrabă realistă ipoteza conform căreia tevatura schimbării lui Boc să fie, defapt, un joc politic pus la cale pentru întărirea autorităţii lui Emil Boc? Înpartid, la Guvern, în politică. În fond, e logic! Traian Băsescu încearcă,chipurile, să-l dea jos pe Emil Boc şi nu reuşeşte. Avantaj Boc. Traian Băsescumerge la şedinţa cu liderii judeţeni ai PDL şi îi convinge de necesitateaschimbării Guvernului. Dar Guvernul nu pică. Avantaj Boc. Vine Congresul PDL,iar Guvernul Boc tocmai a repurtat prima mare victorie în lupta cu „tiranul”Băsescu. Avantaj Boc.

Pe Dan Andronic şi pe Tal Silberstein, strategii politiciai PDL, îi văd capabili de o astfel de mutare. Cu acordul lui Băsescu. Au făcut-ocu vârf şi îndesat pe vremea când se ocupau de premierul Adrian Năstase, de cen-ar face-o şi acum?

Şi mai e ceva. Gândiţi-vă că nici unul dintreindependenţii şi tehnocraţii nominalizaţi - pe surse - ca fiind viitoriipremieri ai României n-a confirmat până astăzi că ar fi purtat vreodată cucineva o discuţie, fie ea şi particulară, pe această temă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-07-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BUZOIANU1950
22 Feb 2011

Cum sa-l schimbe pe boc in conditiile in care ii tolereaza absolut totul lui igas.Prostiile pe care le face boc le face si igas.Astfel prin trafic de influenta gestionat de tov. capra secretar in mai impreuna cu maestrul retardat mircea toader ala cu degetul il conving pe boc sa numeasca fara examen la conducerea ISU galati un snapan de colonel din IGSU incepand cu 01.01.2011 pe functie de general,iar pe 01.02.2011 este trecut la pensie,dar acest colonel nefiind nici macar pompier continua sa de
BUZOIANU1950
22 Feb 2011

sa dea ordine in coditiile in care el trebuie sa predea functia,deci la acest minister condus de igas se produc numai ilegalitati,si ne mai miram de vami,militieni,jandarmi etc.In plus mai primeste si compensatie ptr. chirie deoarece locuieste in viloul fiicei sale, viloi care a fost trecut pe numele fiicei in anul 2007 ptr. a lua bani de la stat,iar ACUM PTR. 0 LUNA DE ZILE ESTE NUMIT SEF DE CAPRA SI MIRCEA TOADER ,P[RT. A PRIMI PENSIE DE GENERAL DAR SA FIE SI AVANSAT. Rusine domnule igas .
Random image