2018-12-18 21:52


Avertizare de seism la Bucureşti

 |  19:23
Avertizare de seism la Bucureşti
Marian Vanghelie o place pe Elena Udrea. Marian Vanghelieordonă consilierilor săi să voteze alături de PDL la Bucureşti. Victor Ponta şiCrin Antonescu îl plac pe Sorin Oprescu. Cei doi ordonă consilierilor PSD şiPNL să voteze împotriva PDL, deci pentru proiectele lui Sorin Oprescu laBucureşti.

Se simte ameninţarea de seism în cele de mai sus? Dacăda, atunci vă invit să fiţi atenţi la Marian Vanghelie, liderul PSD Bucureşti,căci – din câte îmi dau eu seama – el va avea de jucat o carte importantă înperioada următoare.

Faptul că PSD şi PNL încă n-au semnat protocolul defuncţionare a Uniunii Social Liberale pentru Bucureşti i se datorează, înprincipal, lui Marian Vanghelie. El este cel care: 1. ar vrea să candidezepentru Primăria Capitalei; 2. nu e de acord cu o susţinere a candidaturii lui Sorin Oprescu; 3. inaugurează împreună cu Elena Udrea diverse proiecteconstruite pe bani de la Guvern; 4. votează alături de PDL în Consiliul General al Capitalei.

Toate mişcările politice ale lui Vanghelie de laBucureşti din ultima vreme lasă să se întrevadă o apropiere a PSD de PDL şinicidecum faţă de PNL. De unde şi avertismentul cu excluderea pe care VictorPonta, preşedintele PSD, l-a dat ieri: toţiconsilierii PSD şi PNL în CGMB vor vota bugetul propus de Oprescu, altfel vorfi excluşi. Victor Ponta n-a pronunţat numele şefului PSD Bucureşti, însămesajul era pentru Marian Vanghelie.

Vă întrebaţi, poate, ce câştigă MarianVanghelie din acest joc periculos pe care-l face la Bucureşti. Ei bine, tot cetrebuie să ştiţi e că Elena Udrea nu e interesată de o candidatură la PrimăriaCapitalei, ci mai degrabă de o eventuală funcţie de guvernator al Bucureştiului,poziţie care ar putea apărea odată cu împărţirea României pe euroregiuni. Şida, Marian Vanghelie doreşte funcţia de primar al Capitalei. Plus ceva fonduride la Ministerul Dezvoltării Regionale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-05-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...