2017-01-17 15:03

EDITORIAL


Azi în Timișoara, mâine-n toată țara

 |  21:00

Cum se face că în zona de Vest iese la iveală un nou caz de corupție în Partidul Democrat Liberal? Încă nu s-au stins ecourile scandalului provocat de arestările vameșilor despre care se spune că adunau banii de la traficanți pentru a-i da mai departe oamenilor cu putere de decizie în PDL. Arestarea directorului ITM Timiș îmi aduce aminte de scandalul numirilor pe șpagă de la Vama Halmeu, în care a fost implicat un personaj care în PDL face și desface multe - Eugeniu Petrescu.

La Timiș a fost și mai de pomină. Șeful ITM, care este membru în Biroul Județean al PDL, i-a cerut șpagă secretarului executiv al... PDL Variaș, din același județ. Organizație locală care, acum doi ani, îl susținea cu trup și suflet pe Băsescu. Se pare că în partidul de la Putere nu mai funcționează principiul „corb la corb nu-și scoate ochii”. Acum Boc a ordonat o anchetă să vadă cum se finanțează organizația județeană condusă de Ostaficiuc. De parcă el n-ar ști cum se obțin fondurile pentru partid. Și nici gura nu-i miroase. Așa se finanțează partidul, domnule președinte. Colectând bani. Numai că un membru al PDL a fost atât de lacom și de impertinent încât l-a jecmănit pe un coleg de partid. Iar ăsta n-a mai suportat. Dacă șefa ITM nu sărea calul, probabil că n-ați fi aflat care e sistemul de finanțare. Că dacă ar fi scris presa, ați fi zis că o face la ordinul lui Ponta. E, uite că v-a arătat DNA sistemul. Problema este că acum a văzut toată țara. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-08-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

NEA FANE
16 Sep 2011

d-lor. BO.UMIL nu are nic i o vina de ce se intampl a in PDL (Partid De Latra tori) sau in tara. nu-i r au destul ca-i premier?

Adauga un comentariu

Random image