2017-01-19 17:16

EDITORIAL


Azi n-avem ştiri

 |  20:47
Azi n-avem ştiri
Aţivăzut vreodată într-un ziar un anunţ publicitar de mari dimensiuni în care ofirmă importantă face cunoscut faptul că este interesată să angajeze un managerexecutiv? Sau, după caz, un Senior Key Account Manager, un Senior Accountant,un Junior Analyst Accounts Payable sau mai ştiu eu ce alte denumiri la care 99,99% dintre cititorii ziarului respectiv seuită, dacă se uită, ca la poarta nouă?

Eh,cam aşa cred că stă treaba şi cu politica. Chestii serioase,grave, dar care trec pe lângă noi ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Pentrufoarte mulţi cititori şi privitori ai fenomenului politic. Niciodată n-amînţeles de ce, în 99,99% dintre cazuri, oamenii politici spun şi fac lucruri cenu interesează pe nimeni. Uite, să luăm ultimele ştiri politice. Ţărăniştiis-au bătut între ei, sâmbătă, la o acţiune de partid. Pesediştii vor săpicheteze sediile prefecturilor în semn de solidaritate cu colegul lorNicolescu, arestat săptămâna trecută la Piteşti. Parlamentarii se întorcdintr-o vacanţă de 40 de zile. Opoziţia vrea să răstoarne majoritatea dinParlament. Guvernanţii vor să schimbe Legea electorală. Cătălin Predoiu,ministrul justiţiei: „Raportul intermediar pe justiţie va nota oîmbunătăţire faţă de cel din vara trecută”. Sorin Frunzăverde anunţă că esteposibil să candideze la preşedinţia PDL.

Bun.Cu ce ne ajută toate aceste fapte şi declaraţii? Cu ce ne fac ele nouă viaţamai bună? Ce s-a întâmplat cu declaraţiile din campania electorală? Unde e TheodorStolojan care afirma în octombrie 2008 că, în mandatul PDL, salariul mediu va ajunge la 905 euro, iar pensia medie la 405 euro? Ştie cineva unde anume se vaconstrui spitalul promis de Elena Udrea locuitorilor din cartierul DrumulTaberei? Sau când vom merge până la Arad pe autostradă?

Astea-s ştirile pe care, din păcate, nu suntem în măsură să vi le dămazi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-08-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

KARCOTASUL
31 Ian 2011

Domnu Sutu ati uitat inca una... stimabilul domn Tiss "reintra" in politica la brat de la fel de stimatul domn OTV, Diaconescu. ... si mai era ceva: A inceput campania electorala cu data de 24 ianuarie 2011... evident, neoficial... dar a inceput.

Adauga un comentariu

Random image