2017-01-18 14:57

EDITORIAL


BAC 2011. Garantat Marian Vanghelie

 |  20:18
BAC 2011. Garantat Marian Vanghelie
Unînţelept a spus cândvacă dacă ceea ce ai de spus nu e mai important decâttăcerea, atunci ar fi de preferat să taci. Marian Vanghelie, căci despre elfacem vorbire astăzi, a ratat adesea ocazia de a tăcea în mod inteligent. Pescările partidului care l-a făcut celebru (în loc să-i dea un şut în fund dupăce n-a reuşit să conjuge în direct la tv verbul a fi), primarul s-a împiedicatieri-dimineaţă de întrebarea unui jurnalist curios să afle opinia lui desprebacalaureatul de anul acesta. Inspirat jurnalist.

Să-lascultăm pe Marian Vanghelie: “Vă aduceţi aminte când adjuncta dl-ului ministruîi spunea la urechece să vorbească? Deci ăsta cred că este un mesajpentru toţi. Săracul (Funeriu - n.r.), dacă nu ştie ce probleme are de făcutacolo, cum să poată să ajungă...? A încercat să creeze acest artificiu cucamerele şi a creat un dezastru. Pe fond, cred că ar trebui să plece acasă".

Aşadar,să reţinem următoarele: 1. Funeriu a montat camere de supraveghere în sălile deexamen; 2. Funeriu a generat astfelun dezastru; 3. Funeriu ar trebui să demisioneze. Aparent, logicalui Vanghelie - ca să înţeleagă şi cei care au scris numele lui Funeriu pe pereţii unui liceu din Timişoara - e beton. Prin urmare, dezastrul a fost generat de camerele desupraveghere, tinerii nemaiputând să copieze. Adică să facă precum MarianVanghelie în anul 2000, când - ne spun cronicarii Grupului Şcolar Agricoldin Brăneşti, judeţul Ilfov - primarul în vârstăde 32 de ani avea să fie eliminat din examenul de bacalaureat, el fiind surprinscu - aţi ghicit! - copiuţe. Ce ghinion. Nu ştim dacă la vremea respectivăelevul Vanghelie a cerut demisia ministrului Ecaterina Andronescu. Probabil cănu. Cert este că, un an mai târziu, Marian Vanghelie a susţinut, cu succes, examenul de bacalaureat la Liceul "MihailKogălniceanu" din Snagov şi peste încă vreo patru ani avea să devină şefulpe linie de partid al fostului ministru Ecaterina Andronescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-11-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CLAUS
05 Iul 2011

Cum se mai intoarce roata domn reporter. Vanghelie a ajuns seful ministrulu i Andronescu. Am auzit ca in prezent este si stude nt la nus ce facultate. B a chiar vrea sa ia si doc toratul. Totusi, nu stiu cum vine chestia asta. Ad ica poti da BAC-ul unde v rei indiferent de unde ai absolvit liceul sau ai a dresa de domiciliu? Daca Vanghelie e din totdeauna fiu de Ferentari sector 5, cum a dat BAC-ul in Il fov?

Adauga un comentariu

Random image