2018-12-15 17:08


Băsescu şi grija de Cioloş

 |  17:16
Alin Burtescu

De când a fost numit prim-ministru, Dacian Cioloş a intrat în colimatorul fostului preşedinte Traian Băsescu. Acesta, cum are ocazia, se ia de premier: ba îi anunţă sfârşitul guvernării, ba se ia de câte un ministru. Ce-i drept, jocul lui Băsescu îi foloseşte şi lui Cioloş. E băgat în seamă, există.

Băsescu uită însă că nu mai e la Cotroceni şi în stilul de jucător a scris pe Facebook: „Domnilor mecanici Cioloş, Dîncu, Borc, trageţi frîna trenurilor pe care nu le controlaţi sau coborîţi de pe locomotive înainte să puneţi maneta pe «toată viteza înainte»... spre dezastru”. În traducere liberă: să nu ziceţi că nu v-am spus!

Ce îi veni lui Băsescu să facă aşa comparaţie şi, mai mult, vorbeşte de “mărirea vitezei trenurilor la 120 km/h”. S-o fi crezut în altă ţară? I-o fi afişat Facebook meniul în altă limbă?

Păi domnul fost preşedinte, în 2011, ministrul Transporturilor Anca Boagiu a rămas în câmp pentru că s-a stricat trenul. L-au reparat pe loc cu sârmă, o creangă şi niste scotch.

Şi să vrea, trenul condus de Cioloş nu prinde 120 km/h. Dragnea de la PSD poate să spună ce vrea, liniile nu sunt făcute pentru aşa o viteză. Deci n-o să pice drobul de sare oricât de mult s-ar ruga unii.

Băsescu are dreptate în schimb când bate toba pentru ministrul de Interne. N-ar strica un pic mai multă aplecare din partea lui Cioloş către problemele poliţiştilor, la faţa locului, nu prin discuţii sterile cu interfeţele cretate şi slugarnice ale lui Tobă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-14

TAGURI: basescu, ciolos, tren
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...