2018-12-14 00:32


Băsescu, mai penibil decât Borcea

 |  21:00

Brânzeturi cu roşii, castraveţi şi ceapă, la aperitiv, fripturi de miel sau de pui, tort, la desert, fructe şi cozonac, muzică românească şi nu numai, chiote de veselie. Nu, nu este vorba despre nunta lui Cristian Borcea. Nici în cea mai neagră perioadă a vieţii sale, bossul dinamovist nu ar fi avut aşa ceva la petrecerea căsătoriei. Este meniul parangheliei pe care Traian Băsescu a făcut-o la vila de protocol de la Neptun, cu toţi foştii săi colegi de la Academia Navală. Vila statului, carevasăzică, un bun public, deci este a românilor.

Ştiu că deja nu ne mai miră o astfel de întâmplare, după ce Boc foloseşte elicopterul SRI pentru a-şi plimba familia, iar preşedintele, şalupa SPP, pentru a-şi etala măiestria de comandant în faţa soţiei şi a unor prieteni. Şi unde, fireşte că tot la Neptun, pentru că acolo erau şi bodyguarzii SPP. Nu mai zic de parlamentarii care-şi împrumută maşinile de serviciu membrilor familiei, rudelor sau amantelor.

Atâta sfidare şi impertinenţă nu am mai văzut de când familia Ceauşescu vâna şi făcea chiolhanuri luând de la gura poporului. N-aş avea nimic de zis dacă Băsescu, în loc să-şi cumpere costum, ca să nu umble cu vreunul „ros în coate”, face cinste la un restaurant sau dacă plăteşte nemţeşte cu foştii săi colegi la „Cireşica”. Este firesc să dea o şampanie şi un pişcot unor oficiali autohtoni sau străini (vezi vizita lui Bush în 2008). Mi se pare normal să-şi facă vacanţele de vară la „Nufărul”. Dar să folosească vila statului pentru petreceri private, în timp ce îi ordonă lui Boc să taie salarii şi pensii, mi se pare o insultă dezgustătoare la adresa românilor care trăiesc în sărăcie. Măcar să-l văd că invită nişte pensionari la vilă, cum Iliescu făcea la Cotroceni, de ziua sa.

Mi-e atât de scârbă că ma voi uita la ceva mult mai grotesc şi penibil: nunta lui Borcea, un eveniment de o opulenţă ostentativă. Şi ca să vă daţi seama cât sunt de scârbit, vă spun că sunt stelist.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-11-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JBARD
28 Aug 2011

ba, lasa-ma dracu'. esti de rea credinta. este parte din firescul functiei de sef de stat, guvern, etc. catelul lui Obama sau copii lui Obama platesc bilet clasa I cind merg cu Airforce One cu tatal lor la Martha's Vineyard?!? Cameron merge cu masina personala la cumparat de pantofi?!? sau fara Scotland Yard ptr.ca este in afara atributiunilor de serviciu?!? Sarkozy inchiriaza repede un apartament sau vreo circiuma atunci cind vrea sa dea o petrecere oarecare ptr.prietenii lui?!?
HOW - MACH
29 Aug 2011

Daca tot trebuie sa platim noi potul, macar sa stim cat ne costa GRANDOMANIA PREZIDENTIALA in epoca de AUR marca BASESCU !
BADICA
29 Aug 2011

Basescu se foloseste de functie pentru a se impauna in fata colegilor de institut;nu este corect .Putea sa inchirieze un local,asa cum procedeaza multi dintre cei care organizeaza asemenea intalniri colegiale. Vila de protocol de la Neptun poate fi inchiriata pentru intalnirile colegiale ?Cat costa ? E o idee !
NEA FANE
29 Aug 2011

comportament de BADARAN. la ce te poti astepta de la un asemenea specimen??
GEORGE MANEA
31 Aug 2011

Tu îți dai seama cât de stupid ești?
Random imageUltimele stiri


loading...