2017-01-23 02:37


Băsescu, nota 7 la purtare pentru că i-ai suflat lui Boc… Stai jos

 |  19:19
Băsescu, nota 7 la purtare pentru că i-ai suflat lui Boc… Stai jos

L-amauzit cu toţii pe preşedinte, acum trei zile, cum şi-a vărsat frustrarea eşeculuide a intra în Schengen pe romi, tocmai pe electoratul său. Singurul care-i mairămăsese, cu excepţia „portocaliilor”. S-a răţoit la ei şi le-a zis că nu lemai dă alocaţii dacă nu-şi trimit copiii la şcoală. „Vom începe să fim ceva maiduri (în problema romilor – n.r.), de exemplu să nu mai plătim alocaţiile dacăpărinţii nu îşi trimit copiii la şcoală. Până acum am fost foarte flexibili,dar trebuie să facem ceva”, a comandat preşedintele.

Adoua zi, Emil Boc, ca un elev silitor şi ascultător, s-a executat imediat. În şedinţade Guvern, a luat obişnuita poziţie de statuie vorbitoare, cum îi stă bine unuipremier docil, şi le-a ordonat lui Funeriu şi lui Botiş să rezolve problemaalocaţiilor plătite degeaba de stat copiilor neascultători. „Rog MinisterulMuncii şi Ministerul Educaţiei să se pună de acord cu privire la prezenţacopilului la şcoală şi condiţionarea alocaţiei pentru susţinerea familiei,alocaţie diferită de alocaţia universală pentru copii. Deci nu e vorba dealocaţia universală pentru copii, ci de alocaţia pentru susţinerea familiei,care se va diminua dacă vor exista absenţe nemotivate ale copiilor de la şcoală”,a ordonat Boc.

Imediat,cei doi miniştri, cu frica de DumneZeu(us), au luat măsuri. „Am prevăzut în modfoarte clar că orice venit de susţinere a familiei va fi corelat cuparticiparea copiilor la şcoală. Am mers cu măsuri, cred, extrem de corecte,astfel încât să stimulăm interesul familiei pentru a-şi trimite copiii laşcoală. Am propus ca în cazul în care există notă la purtare sub 8, alocaţia săfie sistată până la sfârşitul anului”, a spus Botiş triumfător că a rezolvatfrustrarea lui Băsescu. Haideţi, măi, tot preşedintele să vă sufle?

Lăsândgluma la o parte (mai degraba hazul de necaz), nu mă mai pot abţine să nu spuncu indignare că Băsescu are slugi perfecte, exact ce şi-a dorit întotdeauna. Ştiucă nu spun o noutate, dar am ţinut să le dau o mostră de servilism cronictocmai lingăilor băloşi care, ţopăind ca nişte pudeli credincioşi în jurulstăpânului, de la care primesc recompensa, îşi neagă extrem de vehement abnegaţiapatetică pe care o arată zilnic. Pentru că, vorba aia, „ai noştri are dreptateîntotdeauna”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-05-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANDREEA STAN
21 Ian 2011

Majoritatea oamenilor reactioneaza in fata sefilor precum cei doi cu "frica de DumneZeu(us)".Sunt si persoane care dau usa de perete si comenteaza clar si raspicat daca nu le convine ce a spus seful.:)(nu dam nume)Dobrogea a citit ce ai scris?
MENATWORK
22 Ian 2011

Pentu ca ajutoarea astea socile le platesc si eu, afla ca sunt de acord sa nu se dea tuturor putorilor, leprelor, lenesilor, si trantorilor. Chiar trebuie sa platesc pentru toti nesimtitii care nici sa se spele pe dinti nu binevoiesc?

Adauga un comentariu

Random image