2017-01-18 14:11

EDITORIAL


Băsescu şi visul lui Ceauşescu: căutarea omului nou

 |  18:37
Băsescu şi visul lui Ceauşescu: căutarea omului nou

"PDL,dacă nu va fi rebranduit, să apară oameni mai puţin cunoscuţi, care au unpotenţial în spate şi pot duce mai departe istoria partidului, dacă nu, sunt deacord cu preşedintele că vom avea de pierdut mult. Este un semnal de alarmă pecare îl înţelegem cu toţii. La vremuri noi, oameni noi. Nu poţi câştiga lanesfârşit cu aceiaşi oameni. Suntem în perioada campionatului de fotbal.Franţa, Italia au jucat în finale, în urmă cu 4 ani, dar cu aceiaşi jucători nuau reuşit acum să iasă din grupe. Aşa şi noi, dacă nu vom reuşi să schimbămechipa, nu vom trece de grupe", a explicat Traian Igaş.

Igaş, liderul senatorilor PDL, este un om nou pentru marele public. Oricum, mainou decât Ioan Oltean sau Sulfina Barbu, de exemplu. Am putea spune că lui i-aridicat mingea la fileu Traian Băsescu. Cine ar mai putea fi nou? Aşa cumDumnezeu i-a cerut lui Lot să găsească zece drepţi, pentru a scăpa Sodoma, oriGomora, nu mai ţin minte, ar putea să-i ceară Zeus lui Igaş să-i găsească zecenoi în PDL. Boureanu a ajuns deja învechit în politică, odată ce l-a pus PNL,acum peste un deceniu, în CA al Loteriei Naţionale, acolo unde ar trebui săajungă oameni cu experienţă de o viaţă. Poate Teo ar fi ceva nou pentru PDL,dar tocmai a fost propusă la excludere, din cauza bulimiei. Prigoană a preferatgunoaiele , PDL-ului. Stolojan e în politică de pe vremea lui Roman şi Iliescusau, dacă vom considera că atunci a fost doar un tehnocrat, de pe vremea când atrimis o scrisoare de susţinere a candidaturii fostului preşedinte PSD directde la Washington. Falcă a îmbătrânit la DNA odată cu dosarul său, Solomon e camprins, în ultima vreme, pe Flutur îl ştim de când lumea jumulind găini şifonduri pentru aviară. În afară de Igaş, noi ar mai fi doar experţii de laCotroceni: Turcan (Raluca plus Valeriu), Voinescu, Lăzăroiu, Bota. Total, şase.Diaconescu (Dan plus Cristian), Oprea şi Sârbu... cam asta ar fi lista. ŞiUdrea, nici nu se discută.

Deci, se poate. S-ar găsi oameni noi, proaspeţi, numaibuni la capitolul imagine. Dacă la fiecare alegeri schimbi echipa, nu opăţeşti, ca Franţa sau Italia, dimpotrivă, ai numai de câştigat. Înţeleg de lapreşedintele Băsescu, tradus pentru mase de dl Igaş, că nu contează ce seîntâmplă în timpul meciului, poţi s-o dai în bară, să-i scuipi pe cei dintribune, să faci blaturi. Nu contează cum ai guvernat, că eşti de dreapta saustânga, cum bate vântul, nu importă ce ai promis şi ce ai făcut, totul e săapari cu “oameni mai puţin cunoscuţi”, dar cu potenţial de imagine, când viidin nou să ceri votul electoratului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638936-02-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

PSDILICU
10 Iul 2010

asta da logica , cinste d-lui Igas, mai ca ai da copiii afara in ploaie d e ciuda, adicatelea poti sa ucizi, sa furi, sa ins eli , daca iti faci o ope ratie estetica ajungi in rai fara probleme( aviz d-lui Racoviceanu) ca Sf . Petru habar n-are pe ci ne gazduieste .
BAIETEL
10 Iul 2010

Am mai cunoscut un fost c ontemporan care avea mani a restructurari unui popo r in intregime! Aceiasi v iziune ,aceiasi soarta!(D ar ala ,macar era patriot )
ZIARISTUL
11 Iul 2010

Domnilor Daniela Toba, Fr ancsc Toba, Constantin Sa voiu, Viorel Georgevici s i Tudorel Dobre Ca partic ipant la prima conferinta de presa a FMR din febru arie 2010 dar si la recen ta conventie din 29 iunie am ramas cu o mare nedum erire: CAND ATI FOST SINC ERI ? atunci sau acum ? D oamna Toba in ce calitate faceti referire la feder atie, in ce calitate l-at i dat afara si cum pe GRO PAN si sunteti cumva seec retara particulara a domn ului Degeratu asa cum ati fost si a domnului Chela ru?
LIVEYOU
11 Iul 2010

din pacate vidul de oamen i de valoare in PDL atrag e un val de "tineret", ex act cel incantat de aavan taje imediate,ca doar nu de "platforma program"sau de ideologia partidului de care nu mai stie parti dul insusi.Asa incat la " fabrica"daca sunt exact-a m fost oripilati de un pe rsonaj nou:un parlamentar PDL,un tinerel obraznic, cu un zambet zeflemist si sigur de valoarea lui,im potriva prof.Atanasiu si D-na Zoe Petre care nu l- ar fi trecut clasa pe ind ivid daca ar fi avut vreo data onoarea sa fie elev.
SOCRATES
12 Iul 2010

domnu "tonomat" ati uitat de magastarul tv MARCEL HOARAAAAAAAAAAAA, ca se p ricepe la toate- l-am vaz ut eu pe micile ecrane :) ))))))

Adauga un comentariu

Random image