2017-01-23 14:50


Binele învinge din patru în patru ani

 |  20:51
Binele învinge din patru în patru ani

E bine. E tot mai bine.

Cum adică ce e bine? Tot ce se întâmplă, graţieminunatului Guvern, e bine. Nu-l ascultaţi pe Emil Boc? A ieşit ieri într-oconferinţă de presă ca să ne spună cât de multe lucruri bune ni se întâmplă.Sigur că noi, ocupaţi cu rosul unghiilor, habar n-aveam de victoria binelui.Eh, nu-i nimic. De asta, în fond, îl plătim noi pe premier, ca să ne spună câtde bine, cât de bine, cât de bine...

Nu vreau să par cârcotaş, dar ştie cineva la ce s-areferit Emil Boc atunci când a spus ieri că au fost aplicate „măsuri economiceşi rezultate care se concretizează în tot mai multe semne bune în economie,care se înmulţumesc din perspectiva impactului lor pozitiv”? Vă jur, eu nu vădnimic. Evident, nu mă uit în miliardele de scheme, tabele şi grafice pe careInstitutul Naţional de Statistică le furnizează şoarecilor din bibliotecaPalatului Victoria. Eu mă uit în jurul meu, la prietenii mei. Toţi au problemecu ratele la bancă. Toţi au renunţat să-şi mai cumpere bunuri inutile de largconsum. Toţi se întreabă în mijlocul verii unde să plece ei în vacanţa de vară.

Logic vorbind, poate că premierul Emil Boc are dreptate.Şi poate că, într-adevăr, văzută de pe antena radio a acoperişului de pe Guvern,economia se vede bine. Dar la firul ierbii nu se vede nimic, nu înmugureştenimic, solul e la fel de infertil precum simţul ridicolului la Guvernantulromân.

Zilele trecute am asistat, şocat, la anunţul unuipolitician din arcul guvernamental, care spunea aşa: „În perioadaurmătoare,la propunerea UNPR,Executivul va da o hotărâre de Guvern,probabil pe la sfârşitul lunii august, pentru punerea în aplicare aunuiprogram ce se intitulează «Coşul pensionarului» şi facilitează pensionarilorcumpărarea unor produse de bază: ulei, zahăr, orez, făină, la preţul deproducţie”.

Deci, asta e! Criza a murit! Să curgă laptele şi mierea!Până când trec alegerile de anul viitor. Apoi vom afla din nou, vă asigur, că oaltă criză mondială va da năvală peste noi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-05-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DETECTIV
26 Iul 2011

CUM SA FACEM SA DETERMINAM PENSIONARII SA NU SE MAI LASE ABURITI SI SA VOTEZE CU ESCROCII?
Random image