2017-01-22 01:48

EDITORIAL


Căldură mare, oameni mici

 |  18:56
Căldură mare, oameni mici

A trebuit ca Antena 3 să dea pesticlă un fals despre cum ar fi picat ministrul Funeriu bacalaureatul prin ’89, hăt, la Strasbourg, ca pedeliştii săse prindă că n-au ce căuta pe bătătura lui Dan Voiculescu. Ce au căutat atâtamar de ani, lăsându-se măscăriţi în fel şi chip de amploaiaţii “domnului profesor”, au găsit. Dar, ca şi mai an, nu cred să-i ţină boicotul mai mult de o lună.Deveniţi încasatori de profesie, de când i-a târât Băsescu în 2004 la guvernare,doar o ţâră să se mai răcească atmosfera şi scandalul “Funeriu” că se vor întoarce val-vârtej în faţa plutoanelor de execuţieale Antenelor. De altminteri, teleaşti consacraţi din partid, ca Daniel Oajdea şiOrest Onofrei, au anunţat că vor încălca embargoul mai ceva decât cei de peClisura Dunării pe vremea războiului din Iugoslavia. Sper să înţeleagă şi Boc căoameni politici precum cei doi nu pot face ceva pe talentul care i-a consacrat,dar nici să se abţină. Aşa că nici nu se abţin, nici nu fac.

Dandana iese şi dincolo, la USL,cu megasondajul. Cum veni sorocul să se tragă linie şi să se împartăcandidaturile, la consiliile judeţene şi primăriile marilor oraşe, cumrezultatele se dilatară. Dacă te iei după pesedişti, Uniunea e aproape descorul FSN din ’90. Uitându-te în gura liberalilormai vii de acasă, undeva spre 55 la sută.

Sebastian Lăzăroiou le zice, ambelorpărţi, că vrabia mălai visează. Au sub jumătate din intenţiile de vot şi totscad. Aşa că nu ne rămâne decât să aşteptăm adevărul pe Antena 3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-01-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DEMIFAN
11 Iul 2011

Foarte bun EDITORIALUL de mai jos, apartinand domnului Racoviceanu.

Adauga un comentariu

Random image