2018-12-17 17:23


Campanie greţoasă

 |  20:14
P24

Laudă-mă gură, că ţi-oi da friptură, spune o vorbă românească. Mai întâi, a îngreţoşat o naţie în campania prezidenţială, apoi a tăcut nepermis de mult în propia-i campanie la locale. Acum, de teama parlamentarelor şi în speranţa avansării în funcţie, Gabriela Firea se dezice de responsabilităţi importante şi doar uneori vorbeşte cu subînţeles. Să o iau în ordine. Problema gratuităţii RATB a fost prima promisiune uitată.

Acolo se scurg bani grei continuu, bani care ajung în structurile votante ale PSD şi ale candidaţilor la parlamentare. Toate acestea pe fondul datoriilor pe care le are RATB-ul la bugetul de stat şi a întârzierilor la plata salariilor. Continuăm cu dezinsecţia şi deratizarea, care au fost pasate din vorbe la primăriile de sector, pentru că practic nu s-a întâmplat nimic. Doar frigul a gonit ţânţarii, dar despre asta primăriţa tace enervent de mult. De parcă bucureştenii dormeau în parcuri, ea ne dădea programul stropirilor în oraş. A urmat problema demisiilor la RADET, insolvenţa şi preconizatul faliment. A venit frigul mai repede decât de obicei. Am sărit repede din sandale în ghete, iar frigul s-a instalat în apartamente. Firea ne dă asigurări că nu vom suferi, când deja tremurăm. Sigur, legea e proastă, dar nu e singura. Teama oamenilor că vor dârdâi în case şi vor plăti căldura din caloriferele abia dezmorţite i-a dat apă la moară lui Firea. Noua ei tactică este să inducă ideea că facturile ar putea fi mai mici, liberalii fiind cei vinovaţi de umflarea lor. Vi se pare că asistaţi la deja vu? Nu vă înşelaţi. Va fi bine până la în preajma Crăciunului, adică până la numirea viitorului Guvern, când toate partidele speră să prindă ceva. Dacă nu prima poziţie, măcar un minister, dacă şi aşa e prea mult, câteva posturi de secretar de stat şi dacă nu, măcar câteva agenţii. Dar să fie ceva. Personal, mă aştept ca facturile din iarna asta la întreţinere să ne cocoşeze, iar nemulţumirea faţă de căldura din casă să mă umple de frustrări. Nu voi fi singura, dar mă voi gândi la votanţii PSD, care vor avea ce merită: frig şi sărăcie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-10

TAGURI: campanie, ratb, gabriela firea, parlamentare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CARMEN
06 Oct 2016

PSD = MAFIE
AUTOR
17 Oct 2016

Dracu să ne desteptam odată ca de 26 de ani tot mafia Psd este la putere. Votăm și altceva nu vati plictisit sa va fure tot cei vechi să schimbăm ceva și pentru noi.
CROCODILUL FLAMAND
17 Oct 2016

P-S-D/F-S-N DU-TE LA DRACU IN KOREEA DE NORD
Random imageUltimele stiri


loading...