2017-01-17 21:38

EDITORIAL


Căţeluş cu părul creţ

 |  17:46
Căţeluş cu părul creţ
Am vrut să încep acest editorialspunându-vă că ar fi interesant de imaginat reacţia lui Daniel Constantin laaflarea veştii că Dan Voiculescu urmează să fie declarat, printr-un verditirevocabil, colaborator al Securităţii ca poliţie politică. Şi apoi mi-am datseama că e foarte posibil să nu ştiţi cine e Daniel Constantin. De aceea,dacă-mi permiteţi, o să încep prin a vă spune că Daniel Constantin e un fel decăţeluş cu părul creţ. Unul pe care Dan Voiculescu l-a rugat frumos să facăfiguraţie de preşedinte până când el, Stăpânul, rezolvă câteva mici probleme deimagine. Precum e treaba asta cu turnătoria la Securitate despre care tot vomauzi în zilele ce vor veni.

După cum puteţi observa cu ochiul liber, pe poarta dinfaţa coteţului în care-şi duce veacul Daniel Constantin scrie cu litere mari: Câinerău. Nu pentru că-şi arată colţii şi ochii fioroşi sau pentru că ar da adeseasenzaţia că poa’ să rupă lanţul cât ai zice „Şo pă Băse!”. Nu. Daniel e un câinerău, pentru că n-a fost cuminte şi pentru că n-a păpat tot lăpticul de lamicul-dejun. Ham-ham!

Acestea fiind spuse, vă invit acum să vă imaginaţirăspunsul pe care Daniel Constantin îl va oferi opiniei publice în momentul încare instanţa supremă va da verdicul în cazul Voiculescu. Nu-i aşa că suntposibile oricare variante de răspuns? Pichetarea sediului Curţii Supreme,aservirea politică a judecătorilor, sprijinirea demersului „Domnului Profesor”de atacare a verdictului la Curtea de la Haga etc.

Vă asigur însă că există un răspuns, unul singur, pe careDaniel Constantin, în calitatea sa de preşedinte al PC, nu-l va da niciodată:„Partidul Conservator a hotărît astăzi, în forurile sale statutare, excludereadin partid a domnului Dan Voiculescu”.

Ce păcat, ar fi fost un răspuns bun.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-10-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image