2017-01-19 17:30

EDITORIAL


Ce caută americanul în Oltenia şi Băsescu în State

 |  21:00

Fix când Băsescu era la Washington pentru a nu se întâlni cu Obama, primarul din Deveselu a dat ţării de ştire că Ambasada SUA l-a întrebat cum stă cu infrastructura şcolară în localitate. Oltean isteţ, viitoarea gazdă a scutului antirachetă a socotit la repezeală că i-ar trebui 300.000 de dolari, americani vezi bine, ca să pună nişte tablă pe o şcoală şi să spoiască pereţii unei grădiniţe, başca să le doteze cu grupuri sanitare demne de mileniul trei. Dacă o să rămână şi de o vilă, două la preţ de criză imobiliară, nu cred că ar fi cu bănat din partea deveseleanului. La urma urmei, ce caută americanul în Oltenia?

Dar Băsescu în State, aşa pe nepusă masa, fără ca mai înainte să ceară voie ori măcar un sfat de la analiştii neamului aciuaţi la staţiile de propagandă ale Opoziţiei? Păi, nu-i e ruşine obrazului? Mai ales că făcu ţara de râs, acceptând o vizită de lucru, în locul uneia oficiale, ca la mama ei.

Parcă altfel ne fluiera vântul prin buzunare, ori ne uitam în cămară după murăturile lipsă, noi poporul, sau după fondurile europene, ei guvernanţii, dacă Obama îl primea cu toate onorurile la Casa Albă pe preşedintele nostru.

Că veni vorba de banii de la UE. Guvernul s-a hotărât să încerce să-i momească cu un nou minister, zis al Afacerilor Europene şi condus de fostul comisar Leonard Orban. Bun şi aşa! Însă, pe la începutul verii Traian Băsescu şi Emil Boc ne amăgeau cu oarece remanieri de miniştri fără lipici la fondurile europene. Bag seamă că era doar o ipoteză de  lucru, ca şi vizita în State. Numai că lucrul amestecat...


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-07-14Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SILE
14 Sep 2011

Toarshu' Catalin, Basescu s-a intilnit cu Obama.Macar acum scoate porcaria asta de articol de pe site. NU degeaba a zis Basescu ca sunteti gxxxxri. O zi buna !

Adauga un comentariu

Random image