2017-01-21 15:27

EDITORIAL


Ce ne facem, maidanezilor?

 |  21:00

Ce mai hămăială a produs legea câinilor fără stăpân, mamă, mamă! „Iubitorii” de maidanezi, înregimentaţi în ONG-uri ori nu, au ajuns până acolo încât să protesteze în faţa sediului Curţii Constituţionale, sub atenta îndrumare a senatorului Marius Nuştiucum, zis Bideu. Ce-o fi fost în mintea lor, în afară de nimic, dracul ştie. Bănuiesc că unii dintre ei chiar credeau că pot influenţa hotărârea judecătorilor. Mă rog, fiecare face după cât îl duce capul sau, în cazul nostru, Bideul.

La fel, nu am înţeles de unde înverşunarea pedeliştilor de a impune legea cu orice preţ. Aia cu strângerea de semnături a fost la fel de caraghioasă ca protestul lu’ alde „patrulăbuţe” de miercuri.

Eu, unul, chiar nu ştiu cum să mă poziţionez în chestiune. Mi-e o milă fără margini de maidanezi, dar mi se rupe inima şi de noi, bipezii. Ce ştiu e că musai trebuie să dispară câinii de pe străzi. Cum? Chiar nu e treaba mea. Pentru asta avem primari, consilieri, amploiaţi…

Dar să revenim la lege. A fost declarată neconstituţională, în urma contestării ei de către parlamentarii PSD şi PNL. Carevasăzică, Opoziţia a obţinut o măreaţă victorie în greaua ei luptă cu Puterea criminală. Normal era să se îmbete de bucurie toţi useliştii, de la mic la mare. Dar, când colo, ce-mi e dat să văd? O declaraţie a primarului PSD, repet PSD, din Piteşti, Tudor Pendiuc. Citez: „Declararea legii câinilor fără stăpân ca neconstituţională lasă fără rezolvare o problemă care ar fi fost soluţionată în mod corect prin metodele prevăzute în actul normativ”.

Coane Tudore, spune-le asta şi maidanezilor, că lui Ponta nu cred că ai curaj!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-22

TAGURI: Legea cainilor fara stapan, curtea constitutionala, maidaneziComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DANA
12 Ian 2012

Cred ca nimic ai tu Roland, in cap. Pentru cultura ta generala - egala ci ZERO - iti spun ca 75% dintre marii actori ai Romaniei sunt membri (sau nu) in ONG-urile care militeaza pentru solutii europene in cazul cainilor comunitari. PS Daca Pendiuc are o anumita pozitie (idioata) asta nu trebuie sa o exploatezi politic PS2 Voi propune o lege prin care sa li se retraga dreptul de a mai scrie, ziaristilor idioti . Ce parere ai?
OANCEA
12 Ian 2012

vrem sa traim civilizat , sa dispara javrele de pe strazi , sa arate localitatile din tara curate , printre cei -putini - ce mai protesteaza o vezi si pe evreica Paula Iacob - fosta turnatoare la securitate- baba asta sa se uite ca in tara ei -Israel - e curatenie si nu circula potaile pe strazi.Ce imagine urata este asta cu javrele pe strazi . Lumea a 3-a .
IO
12 Ian 2012

D.oancea esti un rasist. nu sint javre sint ciini si ei sint nascuti pe teritoriu rominiei deci sint ciinii rominiei,si au dreptul sa traiasca asa cum ai si dumneata drept sa traiesti.Si trebuie sa-i ajutam nu sa-i omorim.Cit priveste curatenia si civilizatia din alte tari sa stii ca locuitorii acestor tari gindesc cu capul NU CU BITA;cum gindesc unii romini NU imaginile cu ciini face rau Romaniei ci criminalii,proxenetii cersetorii prostituatele si multi alti nenorocisti care fac ca imaginea tarii sa fie sifonata

Adauga un comentariu

Random image