2017-01-22 01:44

EDITORIAL


Cea mai frumoasă urare pe care n-am primit-o de Crăciun

 |  17:20

În vremea în care urările vin cu toptanul şi de cele mai multe ori nu înseamnă nimic (nici pentru cei care rostesc, nici pentru cei care primesc), am să vă împărtăşesc cea mai frumoasă urare ce mi-a fost adresată în acest an. Nu de Crăciun, nici de ziua mea, ci într-o zi oarecare, rămasă în memorie tocmai datorită acestei urări: „Îţi doresc să fii norocoasă ca mine! Pentru că mie mi-a dat Dumnezeu tare mult noroc! Şi vreau să ai şi tu norocul pe care-l am eu!”.

M-am gândit mult la urarea asta neobişnuită, care, realmente, m-a emoţionat. Pentru că n-am întâlnit mulţi oameni împăcaţi şi mulţumiţi care ar vrea să-şi împartă norocul cu altcineva de bunăvoie. Mai ales cu o persoană care nu le este nici rudă, nici iubit(ă) şi nici măcar un prieten apropiat. 

Dacă tot vorbim despre urări, ar fi cazul, cred eu, să nu mai jinduim după ele şi să nu mai visăm să se împlinească. Să ieşim din aşteptare şi să trecem la acţiune. Să nu mai asistăm pasivi la cum ni se scurge viaţa sperând în miracole, favoruri sau întâmplări benefice. Nici ca mâna caldă a destinului să ne întoarcă într-o clipă barca (pe care navigăm de multe ori bezmetici) către un curs mai lin şi mai promiţător.

Să intrăm în noul an poate fără multă speranţă, dar cu multă hotărâre de a schimba ceva în noi. Odată ce vom reuşi asta, vom deveni jucători, nu spectatori în propria noastră viaţă.

Aşadar, e timpul deciziilor care ne vor marca în 2012, mai mult decât al urărilor de complezenţă, lipsite de substanţă, stinse odată cu focurile de artificii din noaptea de Anul Nou. 

La mulţi ani!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-08-28

TAGURI: urare, craciun, ce mai frumoasaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image