2018-12-17 09:43


Cei trei mușchetari, Liviu, Victor și Călin

 |  20:18
Răzvan Mateo Mateescu

Cum facem? Mai consultăm Constituția când spune unul, altul, că e încălcată? Liviu și Victor, dar și Călin, spun despre Klaus că a comis o asemenea prostie declarând că nu va numi un penal în funcția de premier. Mai precis nici condamnat, nici urmărit.

Supărare mare, imediat, în tabăra „câștigătorilor”, pentru că așa se poartă, ca și când au câștigat deja alegerile, cei de la gruparea PSD plus satelitul ALDE (pe Oprea l-au pierdut pe drum). Păi cum adică să nu numească un penal? Ce, penalii nu sunt și ei oameni?

Nu, lăsând gluma la o parte, deși cei trei mușchetari, Liviu, Victor și Călin, numai într-un „mișto” o țin, trebuie văzut în reacția lor supradimensionată la declarația lui Iohannis o atitudine de negare profundă a justiției, a nevoii de integritate în România, a necesarei curățări a clasei politice, a drumului drept. Ei vor să guverneze tot principiile găștii.

Prin ce spun toți trei, acești „lideri” politici susțin de fapt același lucru pe care îl clamează de când au fost acuzați prima dată: că ei sunt de fapt nevinovați, victime ale unor dosare fabricate de complotiștii din justiție. În schimb, sunt extrem de capabili, profesioniști, conducători de înaltă clasă.

De fapt sunt niște susținători ai unui sistem care a distrus România în 25 de ani. Ponta și, din păcate, și Dragnea (din păcate pentru că este un politician mai bun decât colegul său) sunt retrograzi, naționaliști de proastă calitate, miștocari care fac de râs imaginea de politician serios, preocupat de treburile țării. Prin manevre mediatice manipulatoare, de mare amploare, acești politicieni urmăriți de justiție au reușit performanța de a poza în victime.

Acestora li se adaugă Tăriceanu, un fals domn, care joacă soarta liberalismului românesc pe cărțile proaste ale aliaților săi, social-democrații. Scuzați: falșii social-democrați. Pentru că în timp ce fac declarații sforăitoare pentru grija poporului, la televizor, afară îi așteaptă limuzinele negre care îi transportă, apoi, în palatele nemeritate, departe de mizeria cetățeanului pe care îl plâng ipocriți, zi de zi.

Dacă ar fi întrebați ce articol din Constituție a încălcat neamțul spunând că nu vrea să pună un premier penal, niciunul dintre acești trei mari politicieni nu ar ști să spună. Pentru că nu există. Dar bat câmpii pentru ca apoi să îi întrebe jurnaliștii dacă e posibilă o suspendare a președintelui. Manevre „fine”, că asta înseamnă politica pentru ei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-06

TAGURI: liviu dragnea, victor ponta, calin popescu tariceanu, premier, penal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
04 Oct 2016

CE MUSCHETARI SUNT ASTIA?....POATE VREI SA SPUI DIHANII SATANISTO-BOLSEVICE CREATE DE ILIESCU IN EPRUBETA>>>EXPERIMENTUL FRANKENSTEIN-1989....CLONAREA TICALOSILOR NKVD-ISTI DIN MATRIOSKA ILIESCU...
AGRICULTORUL FERICIT
07 Oct 2016

Fara simpatii, sau antipatii, un premier nu poate avea cazier? Erdogan, azi Presedinte ARE si toata lumea da mana cu el.Ce se intampla in Turcia e alta poveste. Iar faptul ca PSD a castigat DEJA alegerile, nu e meritul lui. Distrugerea PNL e cauza.
ANONIM
23 Oct 2016

Aceste trei bestii bolsevice trebui sa mearga la puscarie.Sunt creaturi ale incultilor analfabetilor cretinilor care i-au VOTAT.Ei sunt linistiti vor fi iar votati de cei mai sus mentionati.
Random imageUltimele stiri


loading...