2017-01-16 23:59

EDITORIAL


Cercul Vieţii

 |  12:07
Cercul Vieţii
Alpha. Am avut un vis, nu de mult,dar nici acum nu am reuşit să-i extrag toate învăţămintele şi de aia mă gândescîncă la el. Se făcea, ca în toate visele, că m-am întânit cu un om. Eu vă spunsincer că nu cred că era Dumnezeu, deşi m-a cam lăsat să înţeleg asta. Era untip normal, ca fiecare dintre noi... sau poate noi eram după chipul şiasemănarea lui, nu are importanţă. În fine, îmi zice "Am un cadou pentrutine, e mare lucru. Vreau să te gândeşti bine înainte de a-mi da unrăspuns"... "Nu mă mai fierbe, spune odată!". Se uită în ochiimei şi-mi vorbeşte răspicat: "Pentru tine rup o singură dată CerculVieţii. Alege o persoană din apropierea ta şi o transform în nemuritor!"

"Pe bune?" Nu mă grăbea nimic, aşa că amconvenit să vorbim în noaptea următoare, când trebuia să-i dau răspunsul. M-amtrezit fericit, doar urma să fac nemuritor un om iubit.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638939-03-11Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ILIE DE LA SCULARIE
07 Aug 2010

Stiamte domnule Racovicea nu, fara a avea deloc in tentia de a minimaliza me sajul si incarcatura text ului dvs. si in deplina i ndependenta de acesta, mi -am amintit o gluma legat a de "intalnirile cu Dumn ezeu". Sau poate nu este o gluma... Este vorba de o afirmatie, conform care ia "daca cineva cu Dumne zeu, acest fapt se numest e sfintenie; daca cuiva i se pare ca ii Dumnezeu, aste s-ar numi schizofre nie".
ILIE DE LA SCULARIE
07 Aug 2010

2010-08-07 14:15:08 Stia mte domnule Racoviceanu, fara a avea deloc intenti a de a minimaliza mesajul si incarcatura textului dvs. si in deplina indepe ndenta de acesta, mi-am a mintit o gluma legata de "intalnirile cu Dumnezeu" . Sau poate nu este o glu ma... Este vorba de o afi rmatie, conform careia "d aca cineva cu Dumnezeu, acest fapt se numeste sfi ntenie; daca cuiva i se p are ca ii Dumnezeu, asta s-ar numi schizofrenie".
ILIE DE LA SCULARIE
07 Aug 2010

2010-08-07 14:15:08 Stia mte domnule Racoviceanu, fara a avea deloc intenti a de a minimaliza mesajul si incarcatura textului dvs. si in deplina indepe ndenta de acesta, mi-am a mintit o gluma legata de "intalnirile cu Dumnezeu" . Sau poate nu este o glu ma... Este vorba de o afi rmatie, conform careia "d aca cineva vorbeste cu Du mnezeu, acest fapt se num este sfintenie; daca cuiv a i se pare ca ii vorbest e Dumnezeu, asta s-ar num i schizofrenie".

Adauga un comentariu

Random image