2016-12-08 06:03

EDITORIAL


Cine zicea că nu mai are ce să piardă?

 |  19:11
Cine zicea că nu mai are ce să piardă?
A câştigat de-a lungul timpului totul. Şefia PartiduluiDemocrat. Primăria Capitalei. Confruntarea cu prezidenţiabilul favorit AdrianNăstase. Lupta cu partidul-stat PSD. Referendumul pentru destituireapreşedintelui României. Confruntarea cu celălalt prezidenţiabil favorit -Mircea Geoană. Lupta cu mogulii. Practic, în aproape 20 de ani de politică,Traian Băsescu n-a cunoscut eşecul. Până marţi, 15 februarie 2011. Ziua în careInvincibilul a fost răpus. De propriul partid. Partid la care s-a dus încercândsă-l oblige acceptarea unui alt premier decât Emil Boc. Un premier independent.Mugur Isărescu, Cristian Popa, Cătălin Predoiu sau oricare alt premier fărăculoare politică. Partidul i-a spus NU! Guvernul va fi condus în continuare deEmil Boc!

Cu capul plecat, invocând absurdul argument că e nevoiede aflarea rezultatelor Congresului UDMR pentru a vedea ce se poate face curelansarea încrederii în Guvernul României, Traian Băsescu a părăsit şedinţaPDL. Era trist şi pe faţa sa se putea citi altceva decât la venire, atunci cânda fost auzit spunând: „Căpitanul merge acum în sala motoarelor”.

Astăzi, 15 februarie 2011, Traian Băsescu a cunoscutpentru prima dată înfrângerea.

Restul sunt detalii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-05-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

BAH
15 Feb 2011

Bate campii… capitanul n-are ce cauta in sala motoarelor. S-ar uita precum curca-n lemne. Profita ca n-are lumea habar. Nu vrea sa recunoasca faptul ca-i cam tremura bufantii in fata lui Blaga care-i cam arata ca nu e asa usor de calcat in picioare, ca s-a saturat de metresele ministrese cu aere de stapan imprumutate prin transfer bacteriologic direct de pe dosul(sau opusul) maretzului carmaci, care se para ca de azi nu mai asa de maretz…cel putin pentru o parte dintre pdlache.

Adauga un comentariu

Random image