2017-01-18 10:07

EDITORIAL


Cine zicea că nu mai are ce să piardă?

 |  19:11
Cine zicea că nu mai are ce să piardă?
A câştigat de-a lungul timpului totul. Şefia PartiduluiDemocrat. Primăria Capitalei. Confruntarea cu prezidenţiabilul favorit AdrianNăstase. Lupta cu partidul-stat PSD. Referendumul pentru destituireapreşedintelui României. Confruntarea cu celălalt prezidenţiabil favorit -Mircea Geoană. Lupta cu mogulii. Practic, în aproape 20 de ani de politică,Traian Băsescu n-a cunoscut eşecul. Până marţi, 15 februarie 2011. Ziua în careInvincibilul a fost răpus. De propriul partid. Partid la care s-a dus încercândsă-l oblige acceptarea unui alt premier decât Emil Boc. Un premier independent.Mugur Isărescu, Cristian Popa, Cătălin Predoiu sau oricare alt premier fărăculoare politică. Partidul i-a spus NU! Guvernul va fi condus în continuare deEmil Boc!

Cu capul plecat, invocând absurdul argument că e nevoiede aflarea rezultatelor Congresului UDMR pentru a vedea ce se poate face curelansarea încrederii în Guvernul României, Traian Băsescu a părăsit şedinţaPDL. Era trist şi pe faţa sa se putea citi altceva decât la venire, atunci cânda fost auzit spunând: „Căpitanul merge acum în sala motoarelor”.

Astăzi, 15 februarie 2011, Traian Băsescu a cunoscutpentru prima dată înfrângerea.

Restul sunt detalii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-05-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

BAH
15 Feb 2011

Bate campii… capitanul n-are ce cauta in sala mo toarelor. S-ar uita precu m curca-n lemne. Profita ca n-are lumea habar. Nu vrea sa recunoasca faptu l ca-i cam tremura bufant ii in fata lui Blaga care -i cam arata ca nu e asa usor de calcat in picioar e, ca s-a saturat de metr esele ministrese cu aere de stapan imprumutate pri n transfer bacteriologic direct de pe dosul(sau op usul) maretzului carmaci, care se para ca de azi n u mai asa de maretz…cel putin pentru o parte din tre pdlache.

Adauga un comentariu

Random image