2018-12-19 17:57


Ciobaniada

 |  18:24
Roland Cătălin Pena

În deplină cunoştinţă de cauză, Gigi a tras concluzia ciobaniadei de marţi: “Dacă eu, Becali, eram în Comisia Juridică, niciodată nu votam legea asta. Ei habar nu au ce au votat. Parlamentarii au votat ca oile. Oamenii ăia iubesc câinii ca pe copii lor. Cum să ducă ei câinii la adăpost? Când eram la închisoare, îmi trimiteau poze cu oile, cu berbecuțul cum a crescut”. Să fie sănătos!

Aleşii au putut constata ce înseamnă să nu ai câini de pază. Oierii le-au intrat cu forţa în curte şi, dacă nu erau jandarmii, e posibil să-i fi scărmănat niţel pe spinări. Poate le venea mintea la cap! Cu puţin înainte să le strice Ghiţă şi ai lui ziua de lucru, parlamentarii transpiraseră din greu ridicând mâinile ca să-şi voteze pensiile de şmecheri. Păcat că au scăpat nescărmănaţi!

Dacă se cred atât de competenţi încât îşi bagă singuri în buzunare din banul public, chipurile că ar merita de la popor, de ce au dat o bătaie de joc de lege şi, mai ales, de ce nu ştiu cum s-o dreagă acum? Luaţi la rost de ciobani dădeau din colţ în colţ.

Aceiaşi parlamentari au adresat, tot marţi, o invitaţie fumătorilor, să meargă să-i colinde după modelul bacilor de la stână. Iar ăştia sunt milioane şi nervoşi rău dacă le ei ţigara de la gură. Practic, s-au jucat iar cu focul, prin adoptarea proiectului de lege care prevede interzicerea completă a fumatului în toate spațiile publice închise.

Nu este însă clar ce fumase senatoarea foamei, Cristiana Anghel, de a ieşit cu pieptul gol şi gura mare în faţa miilor de ciobani dezlănţuiţi. Cert este doar că pe unul dintre ei l-a făcut prost în faţă.

Una peste alta, cu asta s-au ocupat parlamentarii noştri marţi. Cam prea multe fumuri în cap! Nu?


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-17

TAGURI: ciobani, parlament, fumat, tigara, cristiana anghel
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...