2016-12-05 02:30

EDITORIAL


Citeşte acest text şi primeşti un discount de 5% la gălăgie

 |  19:59
Citeşte acest text şi primeşti un discount de 5% la gălăgie
Imaginaţi-vă un magazin în care toate produsele se vândcu o reducere de 95%. Întrebarea e: te-ai duce? Sunt două răspunsuri posibile:da, adică îţi plac înghesuiala, transpiraţia şi coatele în gură, respectiv, nu,ceva e putred acolo, astfel că preferi să stai liniştit acasă şi să citeşti ocarte. Cam aşa e şi cu politicienii. Care ni se oferă astăzi cu o reducere de95%. La încredere.

În caz că n-aţi citit ieri rezultatele megasondajuluiplătit de BERD şi Banca Mondială, daţi-mi voie să vă anunţ că doar 5% dintreromâni mai au astăzi încredere în politiceni. Vi se par puţini? Nu-i nimic.Drepturile minorităţilor, astăzi, în România, sunt mai respectate ca oricînd.Deschideţi la orice oră vreţi dvs. televizorul. Cu siguranţă îl veţi găsi pe unanume Traian Băsescu, care se prezintă drept preşedinte de ţară şi care, înnumele minorităţii de 5% , vă va explica orice: cât trebuie să fie salariile şipensiile, cum trebuie să arate legile, cât de mari trebuie să fie judeţele, ceregi au fost trădători, cât de mare e capul lui Andrei Pleşu, cine-i matur şicine-i imatur pe scena politică, cât de rău fac României judecătorii, cum îldezamăgesc pe el poliţiştii care huiduie, câţi ani ne oferă din mandatuldomniei sale în schimbul unei anumite versiuni de Constituţie, pe cine preferădin Guvern şi cine-l supără din PDL, cât de bună, pardon, eficientă e ElenaUdrea, cum trebuie aleşi demnitarii, câte ore stă în bazinul de înot, ce gradde cultură trebuie să aibă viitorul preşedinte.

V-am oferit, cu precizie, fix 5% din declaraţiile recenteale celui pe care 95% îl ascultă, poate, dar oricum nu dau doi bani pe spuselelui. Pentru că s-au săturat de înghesuiala din campaniile trecute. Pentru că numai vor să transpire inutil. Şi pentru că refuză coatele în gură. 95% e omajoritate absolută. N-am putea face să dispară şi 95% dintre emisiunile cu TraianBăsescu? Şi, în general, 95% dintre emisiunile cu politicieni? Măcar acum, vara,să primim şi noi măcar 5% mai multă linişte.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-07-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

KARCOTASUL
02 Iul 2011

Dle Cristi, daca macar 25% din cei 95% ar deveni realitate am putea spune ca este un mare castig. Dvs spuneti de 5% (liniste). Adevarul este ca daca maine oricare partid, televiziune, ziar, SRL, ar iesi cu "o pomana electorala" avand MIZA votul electoral in favoarea unui "anume partid" punand in sacosa pentru cei de acasa 2 conserve, o paine, un km de cartofi, 3-4 cepe si cativa morcovi... da vor avea peste numarul care sa le asigure succesul. Romanii - marea majoritate - sunt deja foarte saraci

Adauga un comentariu

Random image